2777
2789

هرجا برم دانشگاه ک میرفتم تفریح با گروهمون  پسرا میان جلو خاستگاری میکنن عاشق میشن من میگم نه  اما همین که تا یکم محل بدم  محو میشن یا زده میشه طرف 

مثلا یه خاستگار داشتم ۷ ماه پیش تا الانننن من گفتم نه ریش سفید میفرستاد همشهریامونو میفرستاد با خانوادم حرف بزنن پیامم میداد میگفتم نه و این برام له له میزد 

چند شب پیش التماس کرد گفتم باشه فکرامو میکنم ذوق مرگ شد، بعد فرداش دیدم انفالوم کرد و محوشد  یعنی خیلی این اتفاقا میفته برام عجیب 

تو همه کارام گره هست  خسته شدم چیکار کنم  همش دارم بدبیاری میارم و بدشانسی 

چیکار میشه کرد بدم میاد برم دعا نویس 🙂💔

منتظر حمله کاربران باش زیبای خفته 

چون از خودت تعریف کردی😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس😐

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

مشکوکه داستانت  

نکنه طلسمت کردن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
  الهی چه بد

این خوبشه 

اصلا خیلیاشون برام مهم نیست فقط یه دونشون بود میمرد برام  منم نمیخاستمش اما بعد یه مدت یکم حس خوب گرفتم  اینقد تلاش کرد دلمو ب دست اورد  اما رفت  و خیلی اذیت شدم و دارم میشم..🥲💔

وای منم همینم پسره عاشق و التماس می‌کنه ببینه منو در این حد عاشق مثل ملکه ها باهام رفتار میکنن بعد یهو غیب میشن پشیمون میشن در صورتی که هم قیافه ام بد نیست هم شاغلم و حقوقم خیلی خوبه 

چرا واقعا ؟

وقتی انقد ناز میکنی بایدم محو شن هرچیزی به اندازش خوبه

ببین ناز نمیکنم بحث ناز نیست اونای ک دوست ندارمو سریع میگم نه 

اما اونی ک خوشم بیاد اونم محو میشه سریع💔