2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 39 پست
برامن حل نشد هرروزم بدتر میشه مردمو الکی گول نزن

ببین اولش هرروز برام بدتر شد، یه جایی روزای سختم اوج گرفت جوری که گفتم دیگه بدتر از این نمیشه. ولی بعدش سرازیری بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر من سه ماهه خودکشی کرده فقط میخوام بگم ب کسایی که براشون عزیزید فکر کنید بعد شما نابود میشن😞من ...

عزیزم😔 خدا بهتون صبر بده. شاید با این حرفت بتونی روی حتی یه نفر تاثیر بذاری...

آدم مذهبی نیستم زیادی بد حجاب وبد مذهب هم نیستم ولی اعتقاد شخصیم اینه که اگه نمازتو سر وقت بخونی وچند وقت یکبار نماز شب بخونی خدا بهترینهارو برات میسازه من خودم رسیده بودم به سیاهی مطلق ولی خدارو شکر که خدارو شناختم 

خودمونم اینو میدونم که میگذره همه میدنن زمان در حال گذره وقتی داریم جون میکنیم داریم تقاصشم میدیم ...

فکرمیکردم تا اخر حالم همینه، ولی همین گذر زمان درستش کرد. میخوام بگم یه مرحله ی خیلی سخته که اگه ازش عبور کنیم یه ادم دیگه میشیم

آره . اون اتفاق اون روز مثل خوره ولم نمیکنه خیلی پشیمونم و عذاب وجدان دارم مخصوصا برای مامان و داداش ...

نه من با اون قضیه کنار اومدم، حالم خوب نبود اون لحظه فکرکردم بهترین راهه، والان خوشحالم که هستم. پس به خودت حق بده، آدمها خیلی وقت ها تصمیم های اشتباه میگیرن

عزیزم😔 خدا بهتون صبر بده. شاید با این حرفت بتونی روی حتی یه نفر تاثیر بذاری...

ممنونم گلم، من و برادرم کودکی سختی داشتیم خیلی سخت از لحاظ فقر و اینا اصلا منظورم نیستا از لحاظ مادرم و من تونستم خودمو بکشم بالا ولی بردار عزیزم نه😞 

فقط منو خدا و داداش عزیز تر از جونم میدونیم چی کشیدیم میدونم حق داشت ولی همش ازش سوال میکنم تو که میدونستی من چقدر عاشقتم چرا بمن فکر نکردی خودمو کشتم که خوابشو ببینم هفته پیش خواب دیدم بهم لبخند میزنه و اروم اروم اشک میریزه میگه منو ببخش از خواب که بیدار شدم بخشیدمش ولی منم نابود شدم روز خاکسپاری وقتی چهره معصومشو تو کفن دیدم و بوسیدم تمام خاطرات سخت کودکی مون مرور شد 😞

آره . اون اتفاق اون روز مثل خوره ولم نمیکنه خیلی پشیمونم و عذاب وجدان دارم مخصوصا برای مامان و داداش ...

اشکال نداره عزیزم اونا عاشقتن و قطعا بخشیدنت پس توام خودتو ببخش مهم اینه الان کنارشونی کاش برادر منم زنده می موند با اینکه براش کم نذاشتم ولی بازم میگم کاش کنارش بودم لحظه جون دادنش تنها بود😭

ممنونم گلم، من و برادرم کودکی سختی داشتیم خیلی سخت از لحاظ فقر و اینا اصلا منظورم نیستا از لحاظ مادر ...

الهی بمیرم. منم بچگی خیلی بدی داشتم. همه چی ریشه توی بچگیمون داره. الان بهترین کار اینه که با خوب نگه داشتن خودت برای بچه ت بچگی خوبی بسازی، نذار توی غصه بزرگ‌شه. خیلی سخته، خیلی... اگه شرایطش رو‌ داری حتما برو پیش تراپیست.

الهی بمیرم. منم بچگی خیلی بدی داشتم. همه چی ریشه توی بچگیمون داره. الان بهترین کار اینه که با خوب نگ ...

خدا نکنه تنت سلامت

اره فقط بخاطر دخترم و همسرم سرپام چون دخترم ب اندازه کافی زجر کشیده و بی مادری کشیده ولی خیلی سخته خیلی سخت

کاش پدر و مادرا قبل بچه دار شدن کمی فکر کنن با این که ۳۳سالمع هنوز حسرت یه خانواده معمولی و نرمال رو دارم اما چ میشه کرد اینم سرنوشت ما بوده 

اشکال نداره عزیزم اونا عاشقتن و قطعا بخشیدنت پس توام خودتو ببخش مهم اینه الان کنارشونی کاش برادر منم ...

ممنونم ازتون . ایشالله خدا هم بهتون صبر بسیاربده .واقعا خیلی سخته🖤