2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 39 پست
خدا نکنه تنت سلامت اره فقط بخاطر دخترم و همسرم سرپام چون دخترم ب اندازه کافی زجر کشیده و بی مادری ک ...

از پدر و مادرای ما نمیشه توقع داشت. دانشش رو نداشتن. فقط یادگرفته بودن بچه دار میشدن. من حتی یه لحظه هم حاضر نیستم برگردم به دوران بچگیم. ولی ما که اشتباه اونا رو دیدم نباید تکرارش کنیم. نباید بذاریم این چرخه تکرار بشه. هرچند خیلی از رفتارامون ناخودآگاهه. خیلی حواست به خودت و همسرت و دختر گلت باشه. چقدر خوب که خوابشو دیدی، به حرفای بقیه هم توجه نکن کسی از اون دنیا نیومده که بگه چخبره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پدر و مادرای ما نمیشه توقع داشت. دانشش رو نداشتن. فقط یادگرفته بودن بچه دار میشدن. من حتی یه لحظه ...

مادر من از بچگی کتک می زد وحشتنااااک گاهی موندم چرا نمی مردیم! من خودم قید بچه رو کلا زدم و بچه نمیخوام 

جدای از کتک یه پدر بی مسیولیت رفیق باز و ولخرج واسه بقیه و یه مادر..... داشتیم مامانم هنوز که هنوزه تو سن۵۰سالگی دوس پسر داره😞

مادر من از بچگی کتک می زد وحشتنااااک گاهی موندم چرا نمی مردیم! من خودم قید بچه رو کلا زدم و بچه نمیخ ...

عزیزم کامل میفهمم چی میگی، مادر منم دوقطبیه، همیشه توی خونه مون دعواهای وحشتناک بود. من دو سالم بود که پدرم فوت کرد. همه مون عصبی و افسرده ایم. کاش حدقل اینقدر بچه به دنیا نمیاوردن.

میشه بپرسم چکار کردی که تونستی خوابشو ببینی؟ خیلی دلم میخواد یبار خواب بابامو ببینم

عزیزم کامل میفهمم چی میگی، مادر منم دوقطبیه، همیشه توی خونه مون دعواهای وحشتناک بود. من دو سالم بود ...

من خیلی بی تابی میکردم بهم گفتن باید اروم بشی و شبا قبل خواب چندتا فاتحه بخونی و بهش فکر نکنی و کامل بیخیال باشی انجام دادم و خوابشو دیدم اینم بگم فقط یکبار خوابشو دیدم

من خیلی بی تابی میکردم بهم گفتن باید اروم بشی و شبا قبل خواب چندتا فاتحه بخونی و بهش فکر نکنی و کامل ...

عزیزدلم😔 سعی کن مسئله ی مرگ‌ رو حل شده بدونی، یعنی با مسئله ی مرگ بقیه کنار بیای، اینکه هممون یه روز میمیریم، هر کدوممون توی یه ایستگاه.. اینجوری پذیرفتن رفتن برادرت برات راحت تر میشه. اگه شرایط رفتن پیش تراپیست رو نداری به مشاوره رایگان زنگ بزن فکرکنم شمارش ۱۲۳ باشه. بعضی وقتها حرف زدن ادمو اروم میکنه.

عزیزدلم😔 سعی کن مسئله ی مرگ‌ رو حل شده بدونی، یعنی با مسئله ی مرگ بقیه کنار بیای، اینکه هممون یه رو ...

قربونت برم چقدر مهربونی❤ اره کنار اومدم مرگ حقه و هممون میمیریم  ولی بعضی ادما زندگی نمیکنن مثل من مثل شما مثل برادرم و خیلیای دیگه وگرنه مرگ حقیقت زندگیه

زیر نظر روانپزشک هستم فعلا بهم دارو داده ممنون از دلداریت خیلی اروم شدم با حرفات

قربونت برم چقدر مهربونی❤ اره کنار اومدم مرگ حقه و هممون میمیریم  ولی بعضی ادما زندگی نمیکنن مثل ...

خداروشکر، امیدوارم یه روز از خواب بیدار بشی و حالت انقدرررررر خوب باشه که تموم این روزها جبران بشه❤️