2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا به دعا اعتقادی ندارم ولی اینکه گفتی ترسیدم در ای زمینه بیشتر تحقیق کن یا از شوهرت بپرس یا دعا ...

یعنی خیانت بهم داره میکنه داخل متکای دعا بود که محبت شوهرم به دختر زیاد بشه و من و شوهرم از هم دور بشیم و من در مقابل شوهرم سیاه بشم

خسته ترینم
واسه شما خیانتش در چه حدی بود

من و شوهرم حدود ۳ ماه بحث و دعوا داریم به مرحله جدایی هی میگفت نمیخوام ازت متنفر شدم سرد شدم و این حرفا تا اینکه چند روز پیش دوتا دعا داخل متکای شوهرم پیدا کردم نوشته بود دوری من از شوهرم و سیاهی من در مقابل شوهرم

و دعای دوم زده بود محبت شوهرم به یه دختر  خب این دختر کیه که برای شوهرم دعا گرفته چه جوری داخل متکای شوهرم گذاشته دارم روانی میشم

خسته ترینم
چه جوری تحمل میکنی؟الان باز دوسش داری شوهرت و.با کسی دیدیش

اره از اول ازدواج تا حالا خیانت میکنه هم چت هم جنسی  اصلا شرایط جدا شدن ندارم دوتا بچه دارم وضع مالیش هم خوبه مجبورم تحمل کنم ولی وجودم پر از نا امیدی و حسرت کلا آدم تنوع طلبی هست زورش نمیکنم