2777
2789
من و شوهرم حدود ۳ ماه بحث و دعوا داریم به مرحله جدایی هی میگفت نمیخوام ازت متنفر شدم سرد شدم و این ح ...

ای وای حتما یه آشنا بوده یا دادن به کسی که میاد خونتون وبهش گفتن بزاره اونجا یعنی فامیل نزدیک که رفت وامد داریدباهاشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای حتما یه آشنا بوده یا دادن به کسی که میاد خونتون وبهش گفتن بزاره اونجا یعنی فامیل نزدیک که رفت ...

اخه فامیل که این زن و نمیشناسه خیر نبین ایشالا من میگم شاید زن و آورده خونه خودش گذاشته داخل متکای شوهرم 

خسته ترینم

فعلا با بحث کنار اومدن با خیانت کاری نداشته باش 

شما میدونی یک نفر میخاد با دعا وجادو زندگیت رو ازت بگیره 

بجنگ تلاش کن از هر طریق تو هم با دعا برو جلو 

زندگیت رو به آسانی به دیگری نبخش 

فعلا با بحث کنار اومدن با خیانت کاری نداشته باش  شما میدونی یک نفر میخاد با دعا وجادو زندگیت ر ...

حالم خیلی بد چی کار کنم قلبم داره از سینم میاد بیرون.منم دعا بگیرم.خوب اون خیر ندیده ام هی میگیره

خسته ترینم
اخه فامیل که این زن و نمیشناسه خیر نبین ایشالا من میگم شاید زن و آورده خونه خودش گذاشته داخل متکای ش ...

این جوری فکرکنی بیشتر داغون میشی اتفاقا اینجوری بهتره که فهمیدی شوهرت حرفایی که میزنه دست خودش نیست وجادوش کردن حالا میتونه هرکی باشه 

حالم خیلی بد چی کار کنم قلبم داره از سینم میاد بیرون.منم دعا بگیرم.خوب اون خیر ندیده ام هی میگیره

اره به دعا نویس خوب پیدا کن 

رابطت رو با شوهرت بهتر کن 

حرف بزن باهاش 

به چیزای منفی فکر نکن  مثلا زن آورده خونه 

بزار محبت دوباره شکل بگیره بینتون

این جوری فکرکنی بیشتر داغون میشی اتفاقا اینجوری بهتره که فهمیدی شوهرت حرفایی که میزنه دست خودش نیست ...

اره اصلا عین دیونه ها شده اصلا من و نگاه نمیکنه.هی میگه به من دست نزن وای سمت من نیا اصلا این جوری نبود

خسته ترینم