neگار مدیر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 43 پست بچه ها با خیانت چه جوری میشه دوباره زندگی کرد؟ خسته ترینم 1402/10/26 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 اره از اول ازدواج تا حالا خیانت میکنه هم چت هم جنسی اصلا شرایط جدا شدن ندارم دوتا بچه دارم وضع ... خیلی بد جنسی بد حالا بقیشو میشه بخشید خسته ترینم
مامانبچههام عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1178 من و شوهرم حدود ۳ ماه بحث و دعوا داریم به مرحله جدایی هی میگفت نمیخوام ازت متنفر شدم سرد شدم و این ح ... ای وای حتما یه آشنا بوده یا دادن به کسی که میاد خونتون وبهش گفتن بزاره اونجا یعنی فامیل نزدیک که رفت وامد داریدباهاشون
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 ای وای حتما یه آشنا بوده یا دادن به کسی که میاد خونتون وبهش گفتن بزاره اونجا یعنی فامیل نزدیک که رفت ... اخه فامیل که این زن و نمیشناسه خیر نبین ایشالا من میگم شاید زن و آورده خونه خودش گذاشته داخل متکای شوهرم خسته ترینم
باکیوف عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4252 فعلا با بحث کنار اومدن با خیانت کاری نداشته باش شما میدونی یک نفر میخاد با دعا وجادو زندگیت رو ازت بگیره بجنگ تلاش کن از هر طریق تو هم با دعا برو جلو زندگیت رو به آسانی به دیگری نبخش
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 فعلا با بحث کنار اومدن با خیانت کاری نداشته باش شما میدونی یک نفر میخاد با دعا وجادو زندگیت ر ... حالم خیلی بد چی کار کنم قلبم داره از سینم میاد بیرون.منم دعا بگیرم.خوب اون خیر ندیده ام هی میگیره خسته ترینم
مامانبچههام عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1178 اخه فامیل که این زن و نمیشناسه خیر نبین ایشالا من میگم شاید زن و آورده خونه خودش گذاشته داخل متکای ش ... این جوری فکرکنی بیشتر داغون میشی اتفاقا اینجوری بهتره که فهمیدی شوهرت حرفایی که میزنه دست خودش نیست وجادوش کردن حالا میتونه هرکی باشه
صلامتیمصلوات عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2382 حالم خیلی بد چی کار کنم قلبم داره از سینم میاد بیرون.منم دعا بگیرم.خوب اون خیر ندیده ام هی میگیره دعا رو بنداز آب روان
باکیوف عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 4252 حالم خیلی بد چی کار کنم قلبم داره از سینم میاد بیرون.منم دعا بگیرم.خوب اون خیر ندیده ام هی میگیره اره به دعا نویس خوب پیدا کن رابطت رو با شوهرت بهتر کن حرف بزن باهاش به چیزای منفی فکر نکن مثلا زن آورده خونه بزار محبت دوباره شکل بگیره بینتون
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 اره به دعا نویس خوب پیدا کن رابطت رو با شوهرت بهتر کن حرف بزن باهاش به چیزای من ... چقد امیدواری دادی بهم یکم انگیزه گرفتم با حرفت خسته ترینم
neگار مدیر استارتر عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 4922 این جوری فکرکنی بیشتر داغون میشی اتفاقا اینجوری بهتره که فهمیدی شوهرت حرفایی که میزنه دست خودش نیست ... اره اصلا عین دیونه ها شده اصلا من و نگاه نمیکنه.هی میگه به من دست نزن وای سمت من نیا اصلا این جوری نبود خسته ترینم