2789
عنوان

افکار منفی

461 بازدید | 43 پست

اینجا کسی نیست افکار منفی و وسواس فکری داشته باشه من ۲ ماه بود که ترس از مرگ داشت روانیم میکرد الان افکار این که داره موهام میریزه همه جای بدنم درد میکنه دارم روانی میشم میگم اینقدر تو این ۲ ماه استرس تحمل کردم سرطان میگیرم 😭😭 چیکار کنم راحت بشم از این افکار 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم  چ اتفاقی افتاد ک این افکار اومدن سراغت؟؟؟ میخوام بر اساس تجربه خودم کمکت کنم

گلم یه روز پسرم جیش کرد تو خونه من عصبی شدم سردرد عجیب حالت سکته بهم دست داد دو روز اونجوری بودم بعدش گذشت من خواب دیدم مردم و دارن کفنم میکنن

سلام گلم  چ اتفاقی افتاد ک این افکار اومدن سراغت؟؟؟ میخوام بر اساس تجربه خودم کمکت کنم

هی به خودم گفتم امروز میمیرم امشب میمیرم جودی بودم یه قاشق غذا نمیتونستم بخورم الان دو ماه که اینجوری ام استرس و اضطراب الان که خودم حالی کردم نترس نمیمیری افکار مریض ذهنتن گیر دادم نکنه تا الان اینقدر استرس تحمل کردم سرطان بگیرم 😭

گلم یه روز پسرم جیش کرد تو خونه من عصبی شدم سردرد عجیب حالت سکته بهم دست داد دو روز اونجوری بودم بعد ...

خب اگه واقعا میخوای خوب شی خواهشا دقیق بخون چی نوشتم و عمل کن بهش نکته ب نکته

هستی؟

خب اگه واقعا میخوای خوب شی خواهشا دقیق بخون چی نوشتم و عمل کن بهش نکته ب نکته هستی؟

اره به خدا هستم 😭 تو این دوماه سلامتی رو موهام رو از دست دادم همه میگن چرا اینجوری شده لیلی مادرم میگ دیگ خسته شدم ازت😭

هی به خودم گفتم امروز میمیرم امشب میمیرم جودی بودم یه قاشق غذا نمیتونستم بخورم الان دو ماه که اینجور ...

من تقریبا دو سال پیش حالت مرگو تا حدودی تجربه کردم

اولین چیزی ک ب ذهنم رسید اینه ک کاش اون لحظه نمیرم چون خدا منو پاک افرید و نمیخواستم آلوده ب گناه برم پیشش

اره به خدا هستم 😭 تو این دوماه سلامتی رو موهام رو از دست دادم همه میگن چرا اینجوری شده لیلی مادرم م ...

با جون و دل درکت میکنم 

الانم درس دارم ولی انقد دلم برات اتیش گرفت تصمیم گرفتم بگم برات