2777
2789

عدس پلو بود  پسرم نخورد سیب زمینی سرخ کردم،   سیر نشد، دستور فرمود نودل گذاشتم تو آبجوش😤😤😤😤 کسی میدونه تا چه سنی باید این آشغالا رو به غذای واقعی ترجیح بده؟!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خاموشیه؟  چ زود میخوابین

اخه ۷ بیدار میشیم تا شبم نمیخوابیم‌بچه ها هم مدرسه میرن باید زود بخوابن.البته من معمولا تا ۱۱ ۱۲ بیدارم.ولی راس ۸ تا ۹خاموشیه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ووای😍😍😋

نوش جان

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵۹/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

تو روشنی فقط 🤣🤣 چه خوبه زود میخوابین

دقیقا.من موندم ی کم استراحت کنم برم سراغ خیاطیم.بچه ها اگه دیر بخوابن صبح برای مدرسه سخت بیدار میشن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وای دلم خواست

عزیزدلم.. نیستی کنارم گرنه درست میکردم می‌آوردم برات دورت بگردم💛🥺

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792