2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهر خیانتکارم تنگ شده

419 بازدید | 15 پست

بمن پیام دادم میندازمت زندان سر اینکه مهریه میخام

ولی پس من چم شده،؟سر خیانتش جداشدم

حالم خوب نیست

۲۹/۱۲/۱۴۰۲همه تاریخ بارداری میذارن من میخوام واسه موفقیت بذارم🩷🎀🎈🌈🎁😍🧿  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دل تنگی برای اون به خودت داری خیانت میکنی

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

عادت میکنی نترس..

خوب کردی اگه دلت تنگ شد به کارای بدش فک کن ازش متنفر میشی ادامه بده مطمین باش سر دو هفته یا یک ماه کلا فراموشش می‌کنی چون یمدت باش بودی وابستشی ولی عاشقش نیسی چون اونکار بات کرد ادامه بده کم نیار تو میتونی

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝
عادت میکنی نترس.. خوب کردی اگه دلت تنگ شد به کارای بدش فک کن ازش متنفر میشی ادامه بده مطمین باش سر ...

الان پنج ماهه جدام ولی فراموش نکردم

الان پنج ماهه جدام ولی فراموش نکردم

اره خب کسی که شبو صب کنارش بودی سخته فراموش کردنش ولی فراموش میشه نترس تو میتونی من چهار سال با یکی بودم یسال طول کشید فراموشش کنم

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝
اره خب کسی که شبو صب کنارش بودی سخته فراموش کردنش ولی فراموش میشه نترس تو میتونی من چهار سال با یکی ...

بعد تونستی عاشق بشی؟

مامان منم پدرم کلی بهش خیانت کرده ولی عاشقشه .... درک نمیکنم ... میترسم سر خودم بیادش یه روزی

بیچاره مادرت