2777
2789
عنوان

همکلاسیم بنظرتون بهش کمک کنم

103 بازدید | 6 پست

الان دیدم فیلم دابسمشش تو ی چنل ۷۰ هزار نفری تلگرامه بعد زیرش هم نوشتن رقص داف وطنی

بچه طلاقه همهه کار میکنه هروز با یکیه و واقعا نمیدونه داره با خودش چیکار میکنه اون روز اومد پیش هممون از رابطه جنسیش با افتخار گفت بچهاهم بهش افتخار میکردن حرصم داشت در میومد 

دیگه شورشو در اورده ۱۶ سالشه

تو  کیفش هروز تیزی و لوازم ارایش و گوشی داره

بنظرتون میشه کمکش کرد؟ یا باید دور شد

چون واقعا میخوام هرجور شده کمکش کنم چون بقیه بچهاهم صدرصد اگر دوبار بشینن پیشش مثل این میشن

بدنم خستس عجیب:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش میخواد فک نکنم بشه بهش کمکی کرد دوری کن

میتونی از مشاور هم بپرسی همین سامانه مشاوره سراسری

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

اگه باهات صحبت می‌کنه بشین باهاش درست و حسابی حرف بزن تکلیف خودتو انجام بده بعد تصمیم رو بزار به پای خودش 

قبلا برای منم چنین چیزی اتفاق افتاده 

از حاج آقایی پرسیدم گفت بهش بگو گوش کرد که هیچی اگر نکرد و باز تکرار کرد به حال خودش واگذار کن و ازش فاصله بگیر 

منم نتونستم کاری کنم ولی تو خیلی مواقع نجاتش دادم ولی بعدش ازش فاصله گرفتم 

اگه باهات صحبت می‌کنه بشین باهاش درست و حسابی حرف بزن تکلیف خودتو انجام بده بعد تصمیم رو بزار به پای ...

باهام صحبت نمیکنه چون خودم نمیخوام

میخوام فقط راهنماییش کنم

فکر نکنم براش تاثیر گذار باشه شایدم باشه نمیدونم ولی دلم براش میسوزه

بدنم خستس عجیب:)
باهام صحبت نمیکنه چون خودم نمیخوام میخوام فقط راهنماییش کنم فکر نکنم براش تاثیر گذار باشه شایدم با ...

آهان پس حرفتو گوش نمیده و ممکنه برخورد تندی هم باهات داشته باشه ولی باز تو بخاطر وجدان و آینده اون حرفتو بهش بزن