2777
2789
عنوان

رفتیم دکتر ۱۸ میلیون شد هزینه 😬 بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 6812 بازدید | 56 پست
ممنون عزیزم بهتر شدید  تاثیر داشته براتون؟؟

درمان که نداره ولی فشار رو از پا و کمر کم میکنه، برای پسرم موثر تر بوده چون زود متوجه شدیم .برای خودم لااقل میتونم یکم پیاده روی کنم ،بدون کفی فلجم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من برای خارپاشنه رفتم همه این کاررا انجام دادم ولی خوب نشدم

عزیزم برای خار پاشنه تون چیکار کردید؟ از کار و زندگی افتادم بخدا

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

[QUOTE=373509929]عزیزم برای خار پاشنه تون چیکار کردید؟ از کار و زندگی افتادم بخدا[/QUO

سال پیش ده جلسه رفتم شاک ویو انجام دادم خیلی بهتر شد ولی نه کاملا حالا پای راست هم دچار شده ، درمان قطعی نداره ولی بین همه کارها فقط شاک ویو خوب بود

[QUOTE=373509929]عزیزم برای خار پاشنه تون چیکار کردید؟ از کار و زندگی افتادم بخدا[/QUOسال پیش ده جلس ...

من ۸جلسه رفتم خوب نشدم میخوام تزریق کورتون انجام بدم دیگه نمیکشم بخدا 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من ۸جلسه رفتم خوب نشدم میخوام تزریق کورتون انجام بدم دیگه نمیکشم بخدا

من دوبار کورتون تزریق کردم خوب نشدم همه کار انجام دادم اصلا جواب نداد فقط شاک ویو برام یکم خوب بود سعی کن جای خوب بری که دستگاهشون قوی باشه ژوری که وقتی داره میزنن خیلی درد داشته باشی اون موقع داره خردش میکنه حتما باید ده جلسه یا بیشتر حتی بری هر جلسه یه روز بینش فاصله باشه وقتی ده جلسه تموم شد ملتهبه درد داری یکی دو هفته طول میکشه تا التهابش خوب بشه نباید این مدت زیاد راه بری هرجلسه که برمیگردی بتونی پارو تو اب گرم بذاری ماساژ بدی خوبه

من دوبار کورتون تزریق کردم خوب نشدم همه کار انجام دادم اصلا جواب نداد فقط شاک ویو برام یکم خوب بود س ...

من حتی به جای تخصصی رفتم به کفش برام درست کرد کلی پول گرفت اسغال بود مثل استخوان بود انداختمش بیرون کفشی گرفتم که پد خارپاشنه داره داخلش صندل تو خونه هم همونه مرتب هم پام هست 

من دوبار کورتون تزریق کردم خوب نشدم همه کار انجام دادم اصلا جواب نداد فقط شاک ویو برام یکم خوب بود س ...

من رفتم هلال احمر برای شاک ویو 

برای منم درد داشت

راستی شما جلسه ای چقدر ازتون میگرفتن؟ من ۱۵۰میگرفتن

من حتی به جای تخصصی رفتم به کفش برام درست کرد کلی پول گرفت اسغال بود مثل استخوان بود انداختمش بیرون ...

کفش و صندل خوب هم دارم ولی خیلی اذیتم نمیتونم مثل قبل به خونه زندگیم برسم

من از فیزیوتراپیست پرسیدم شاک ویو اون اضافه استخوان رو نابود مییکنه؟ گفت نه التهاب رو کم میکنه

من از فیزیوتراپیست پرسیدم شاک ویو اون اضافه استخوان رو نابود مییکنه؟ گفت نه التهاب رو کم میکنه

نه اشتباه گفته خودم کلی تحقیق کردم تنها راهش شاک ویو هیت چون استخوان رو خرد میکنه البته شاید دوباره رشد کنه ولی استثنا هم وجود داره

کفش و صندل خوب هم دارم ولی خیلی اذیتم نمیتونم مثل قبل به خونه زندگیم برسم

منم همینطور بودم وحشتناک درد داشتم حتی تایم گرفته بودم بیشتر از ده دقیقه نمیتونستم راه برم ولی الان بیشتر از نیم ساعت حداقل فشار میاد ، فقط اصلا سراغ تزریق کورتون نرو ، من ازون تراپی هم رفتم کلا هر راهی حتی سنتی رفتم گف چهل روز لبنیات نخور کلی هرشب حنا و سرکه و اینا میزدم خلاصه هیچی جواب نداد ولی ساک ویو بد نبود به نظرم یه جای معتبر ده جلسه دیگه برو

منم همینطور بودم وحشتناک درد داشتم حتی تایم گرفته بودم بیشتر از ده دقیقه نمیتونستم راه برم ولی الان ...

من دوباره بعداز عید میخوام برم دیگه بیمه بهم تعلق نمیگیره بدون بیمه پرسیدم گفت جلسه ای ۳۸۰