2777
2789
عنوان

باردارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3122 بازدید | 174 پست
مبارک باشه عزیز دلم  خدا بهت صبر تحمل میده چس ناراحت نباش واس منم دعا کن واسه بار دوم باردار بش ...

منم مثل شمام برای دومی چندسالع منتظرم و خیلی دلشکسته

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بهت بگم  شوهرم می‌گفت سقط من گوش ندادم با وجود بارداری سخت و استراحت مطلق نگهش داشتم 

بجرات میتونم بگم که از دوتا بچه دیگم تو دل بروتر و شوهرم بدجورررر عاشقشه😍سقط نکن

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
برعکس من بچه اولم مریضه دومی رو باردار شدم کلی ذوق داشتم ولی قلبش واستاد سقط کردم دوماه قبل هنوز دلم ...

چند هفته بودی قلبش ایست کرد؟؟و تو از کجا فهمیدی قلبش ایست کرده من باردارم میخوام بدونم لطفا بگو 

بی بی چک زدم مثبته رفتم آز دادم هنوز جوابشو نگرفتم اما خیلی حالت تهوع دارم شک ندارم باردارم

خداروشکر کن

مطمن باش خدا نگاه ویژه ای بهت داره

ان شا الله سرباز آقا صاحب الزمان باشه

به حرف مردمم کار نداشته باش

بگو خودم دوست داشتم به کسی ام ربطی نداره

ن چون تستت هاله داره چند روز صب کنی بتا بالاتر میره توی آزمایشتم کاملا معلوم میشه بارداری😊

استارتر مبارکت باشه تو میتونی مامان قویر هستی...میشع منم دعا کنی دخترم نه سالشع چهارساله اقدامم انقد ناامیدم از دکتر ای یو ا گرفته کلی کار دعام میکنی حامله شم منم 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

خواهرم ۴ تا بچه داره امروز فهمیدیم پنجمیش تو راهه خیلی هم خوشحالیم هممون تو خونه ۴۵ متری زندگی میکنه ...

عزیزمممم مبارکشون باشه چه حس حالی تو خونشونه 😍 میشه به خواهرت بگی واسه من از خدا بخاد بگو از خدا بخاد سمانه حامله شه تا دل دخترش شاد بشه خیلی تنهاس دخترش 🥺

عزیزمممم مبارکشون باشه چه حس حالی تو خونشونه 😍 میشه به خواهرت بگی واسه من از خدا بخاد بگو از خدا بخ ...

سمانه جان پستهات خوندم گلی ، عزیزم به شهید  ابراهیم هادی متوسل شو این شهید در حق من خیلی لطف کرد و معجزه شد و دخترم برام موند ، صلوات نذر این شهید کن هر چند تا که میتونی جواب گرفتی منم دعا کن هدی هستم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏