فهمیدم باردارم اونم بچه سوم و ناخواسته توروخدا سرزنش نکنید چون با قرص اورژانسی این اتفاق افتاده شوهرم میگه سقطش نکنیم خیلی سخته حتی بهش فک کنم ولی چاره ای ندارم جز اینکه باهاش کنار بیام😓کسی شرایط منو داشته؟؟
سمانه جان پستهات خوندم گلی ، عزیزم به شهید ابراهیم هادی متوسل شو این شهید در حق من خیلی لطف کر ...
سلام هدی جان دوست خوش قلبم...ممنونم ازت قبلن انجام دادم ولی اینجور گفتی بازم انجام میدم حتمن.....توام خیلی دعام کن ..منم از خدا میخام هرچی تو دلت هست بهش برسی
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
سلام هدی جان دوست خوش قلبم...ممنونم ازت قبلن انجام دادم ولی اینجور گفتی بازم انجام میدم حتمن.....توا ...
فدات شم خواهری 🌹😘حتما 🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اونقدر نازایی زیاد شده که اینایی که سریعحامله میشن باید یه تسبیح دستشون باشه مدام خدا رو شکر کنن خدا نعمت و رحمت خودش رو شامل حالت کرده بخاطر چرت و پرت دیگران خودت رو ناراحت میکنی؟الان اطراف ما پر شده از خانمهایی که چهل سال بالاترن و پشیمون از اینکه چرا فقط به خاطر حرف و حدیث مردم یکی دوتا بچه آوردن
نگرانم یعنی از پسش برمیام؟!از حرف و حدیث بقیه میترسم😔
واا حرف و حدیث چرا؟ مگه کار خلاف شرع کردین؟
منم سومیو ناخاسته باردارم تازه من ترمیم هم کرده بودم الان مجبورم سزارین کنم.😂 اما خوشحالم چون معتقدم بچه ای که خدا هدیه بده خیلی با ارزشه و حتما خیر و صلاحی توش هست. 🙂