2777
2789
عنوان

باردارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3122 بازدید | 174 پست
حتما عزیزم انشاالله به زودی زود دامنت دوباره سبز بشه

انشالله ممنونم از دعات...خودت هم‌حاجت روا

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سمانه جان پستهات خوندم گلی ، عزیزم به شهید  ابراهیم هادی متوسل شو این شهید در حق من خیلی لطف کر ...

سلام هدی جان دوست خوش قلبم...ممنونم ازت قبلن انجام دادم ولی اینجور گفتی بازم انجام میدم حتمن.....توام خیلی دعام کن ..منم از خدا میخام هرچی تو دلت هست بهش برسی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هدی جان دوست خوش قلبم...ممنونم ازت قبلن انجام دادم ولی اینجور گفتی بازم انجام میدم حتمن.....توا ...

فدات شم  خواهری 🌹😘حتما 🙏

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

اونقدر نازایی زیاد شده که اینایی که سریع‌حامله میشن باید یه تسبیح دستشون باشه مدام خدا رو شکر کنن خدا نعمت و رحمت خودش رو شامل حالت کرده بخاطر چرت و پرت دیگران خودت رو ناراحت میکنی؟الان اطراف ما پر شده از خانمهایی که چهل سال بالاترن و پشیمون از اینکه چرا فقط به خاطر حرف و حدیث مردم یکی دوتا بچه آوردن

من سه ماه پیش تو ۶ هفتگی سقط کردم چقدر الکی خوشحال شدم ولی صلاح نبود خدا بزرگه مطمعنم به صلاحمون باش ...

ای بابا ناراحت شدم..انشالله به زودب دوبارع حامله میشی...انشالله دوتامون تا قبل عید باردار شیم...خیلی سخته انتطار تازه من سنم هم بالا

نگرانم یعنی از پسش برمیام؟!از حرف و حدیث بقیه میترسم😔

واا حرف و حدیث چرا؟ مگه کار خلاف شرع کردین؟ 

منم سومیو ناخاسته باردارم تازه من ترمیم هم کرده بودم الان مجبورم سزارین کنم.😂 اما خوشحالم چون معتقدم بچه ای که خدا هدیه بده خیلی با ارزشه و حتما خیر و صلاحی توش هست. 🙂

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
چند هفته بودی قلبش ایست کرد؟؟و تو از کجا فهمیدی قلبش ایست کرده من باردارم میخوام بدونم لطفا بگو  ...

نگران نشو من شش هفته که سونو دادم دکتر گف قلبش تشکیل شد ولی ضعیف میزنه احتمالا سقط میشه دوهفته بعد دوباره رفتم دید قلبش واستاد 

من از همون اول مشکل داشتم تو نگران نباش به دلت بد نده