2777
2789
عنوان

باردارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3122 بازدید | 174 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز عقب زدی؟

میدونی من بعد سیزده روز از موعدم سونو دادم گف تخمدانام ضعیفه و ضخامت اندومتر7میلی متر بود بتا دادم همون روز0.5بود شنبه دو تا پروژسترون زدم پریود نشدم تا امروز ک این تست و زدم

نمیدونم والا ولی الان راضیه میگه خوبه.  دوقلوهاشم دختر و پسر بودن شدن دوتا دختر دوتا پسر

خاکشون حاصلخیره😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اینقد اون لحظه شوکه شدم سریع انداختمش بیرون انتظار نداشتم🤕

باشه☹️

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

منم سومی رو یهویی و خداخواسته باردار شدم،بچه دومم شیرخوارست 

از حرف و حدیث مردم میترسیدم چقدر ناراحت شدم،ولی الان پذیرفتم و دارم باهاش کنار میام 

ان شاءالله خدا بهمون کمک میکنه و از پس هرسه تاشون برمیایم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

اسی من دقیقا شرایط تو رو داشتم تاپیکم بخون 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏