2777
2789

منتظر پیامک باشم یا وقت داده الان بیمارستان لقمان حکیم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

برای فردا هم هست ؟منتظر پیامک باشم یعنی ؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا فردا وقت داده دیگه

پس پیامک نوشته چیه ؟برای من هنوز پیامک نیومده 

نوشته پیامک اومد یعنی وقت داده بهت وگرنه اصلا نباید بری

منتظر پیام باشم ؟

تا فردا پیامک میاد

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

وقت نداده لیست انتظار هستی اگر کسی کنسل کنه ب شما پیام میده که بری مطب

آهان پس اینطوریه 

برای فردا هم هست ؟منتظر پیامک باشم یعنی ؟

فک کنم ی پیامکی هم باید بیاد رو گوشیت یکم صبر کن شاید بیاد 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤