2777
2789

یعنی تو سن ۲۱ سالگی سه تاشون معلم بودن دانشجو معلم .

داداشم کوچیکم دیگه ۱۷ سالشه زیاد اهل رفیق بازی نیست 

فقط یه دونه دوست بیشتر نداشت که جونش هم به اون میداد اون هم فوت شد .

الان سوالم اینه چرا دوستای داداشام میمیرن.دلم آتیشه خیلی خیلی خیلی ناراحتم آخه این پسرا به حدی خوب بودن که خدا می‌دونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت قاتل سریالی نیست؟🤣

راجب مردن آدما شوخی نکنید

قشنگ نیست..

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

خب چیش ترسناکه    مردن دیگه خدا بیامرزه

اتفاقا دیشب یه تاپیکی با همین موضوع بود که گفتم دیگه مرگ و مُردن عجیب نیست از بس که مرگ و میر زیاد شده بلکه این زنده موندن و زندگی کردنه که عجیبه

نمیدونم چرا ولی گاهی فکر میکنم زنده بودن ترسناک تر از مردن هست.

فکر کن .هر روز چقدر سلول ومولکول واتم واعضا دارند دست به دست هم میدن تا ما تو آزمایش ها درست عمل کنیم وچقدر وقتها اشتباه میکنیم. تازه بعدا همین اعضا بر علیه ما شکایت میکنن.

فکر میکنم این ترسناک تره.

به قول شاعر ابر وبادو مه و خورشید و فلک درکارند  تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین