2777
2789
عنوان

مادرشوهرم تو عروسی شرکت نمیکنه

1417 بازدید | 74 پست

عروسیم نمیاد چون میگ اهنگ میخایید بزارید 

باید بددن اهنگ دف نوازی باشه

زندگیمو ریخته بهم عروسیم نزدیکه

هیج کاری نکردیم هنوز

شوهرم باهاشون درگیره

بنظرتون نیاد زشته؟

یا عروسی ک اون میخاد بگیرم؟ 

ولی دلم راضی نیست بچه ها😭

عروسی نگیر.

اون هزینه رو برو سفر. برو ادکلن بخر. برو ماشین بخر. یا هر چیزی که حالت رو خوب می کنه

حیف پول که توی عروسی خرج بشه

ولی اگه انقدر برات پول هدر دادن مهمه. باشه به جهنم نیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه توان مالي داريد دو تا بگيريد يكي اونطور كه خودتون دوست داريد يكي سن بالاها بيان 

يا اينكه يه جاي بزرگ بگيريد يه سمت جوونا برن بزن برقص يه سمت هم سن بالاها بشينن

عروسی که خودت دلت میخواد بگیر

بگین یه گوشه بشینه رو صندلی

اخرش خودش دلش نمیاد عروسی پسرش نیاد

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

نظرت چیه کلا عروسی نگیری ن سیخ بسوره ن کباب بچه دار شدی ی جشن مفصل بگیر خاست بیاد نخاست نیاد ...یا برو سر زندگیت سالگرد عروسیت ی جشن خوب بگیر چون اگه نیاد شوهرت ب دلش میمونه بعدم فامیلا پشتت حرف میزنن اگه هم بیاد مگه مولودیه ک دف نوازی کنن الکی خرج لباس و ارایش کنی برا دف

بدم میاد از اینجور آدما ممکنه خودشون هزار گناه بکنن بعد گیر میدن به یک آهنگ تو هم غصه نخور عروسی تو بگیر آخرش مجبور میشه بیاد بگو تو گوشات پنبه کن 😑

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...