2777
2789
عنوان

حالم بدهههه😭😭😭😭😭😭

184 بازدید | 10 پست

حس سرماخوردگی دارم شوهرم سر شب انگار سرماخورب گرفته بود اومد دور من ب منم داده الان هم اب ریزش دارم هم سردرد هم گلوم درد میکنه😭😭😭 من تازه دارم میرم سرکار چکار کنم اخه

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

شاید کسی باور نکنه

ولی عاشق سرماخوردگیم

و جالب اینجاست ک سرما نمیخورم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کسی باور نکنه ولی عاشق سرماخوردگیم و جالب اینجاست ک سرما نمیخورم

والا مگه میشه.متنفرمم.مخصوصا بچه کوچیکه داشته باشه آدم چون اونم میگیره مریضی خودت به کنار مراقب اونم باس باشی

کاربری دست دونفر
والا مگه میشه.متنفرمم.مخصوصا بچه کوچیکه داشته باشه آدم چون اونم میگیره مریضی خودت به کنار مراقب اونم ...

آره خب

ولی مجردم

ولی دوس دارم

چند سالی به بار میخورم 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

شاید کسی باور نکنه ولی عاشق سرماخوردگیم و جالب اینجاست ک سرما نمیخورم

من الا یساله سرما نخوردم از شانس الان ک‌دارم میرم سرکار نمیدونم از کجا سرماخوردگی اورد برام 🥲

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

من الا یساله سرما نخوردم از شانس الان ک‌دارم میرم سرکار نمیدونم از کجا سرماخوردگی اورد برام 🥲

وایی چ بد 😂😑😑

دمنوش به لیمو و زنجبیل بخور. مایعات زیاد بخور. ویتامین سی و مولتی ویتامین. و همچنین میوه که زود از بین بره. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
من سالی چند بار آب دماغ م آویزونه

ایی عزیزم

داداش منم همینجوریه