حس سرماخوردگی دارم شوهرم سر شب انگار سرماخورب گرفته بود اومد دور من ب منم داده الان هم اب ریزش دارم هم سردرد هم گلوم درد میکنه😭😭😭 من تازه دارم میرم سرکار چکار کنم اخه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
والا مگه میشه.متنفرمم.مخصوصا بچه کوچیکه داشته باشه آدم چون اونم میگیره مریضی خودت به کنار مراقب اونم ...
آره خب
ولی مجردم
ولی دوس دارم
چند سالی به بار میخورم 😂
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
من الا یساله سرما نخوردم از شانس الان کدارم میرم سرکار نمیدونم از کجا سرماخوردگی اورد برام 🥲
وایی چ بد 😂😑😑
دمنوش به لیمو و زنجبیل بخور. مایعات زیاد بخور. ویتامین سی و مولتی ویتامین. و همچنین میوه که زود از بین بره.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿