2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😥😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 50 پست
پس چرا گفتن بیا دفتر

نمیدونم والا 

شاید پدر مادر کسی یا خود شخص دانش اموزی

ازت پیش معاونا شکایت کردن ک بد آموزی داری😂

از لحاظ قانونی به مدرسه هیچ ربطی نداره چون خارج مدرسه‌س.

مگر اینکه داخل خود مدرسه چیزی صورت بگیره و رفتاری ببینن 

..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم والا  شاید پدر مادر کسی یا خود شخص دانش اموزی  ازت پیش معاونا شکایت کردن ک بد آم ...

معموما موارد خارج مدرسه  ترکش‌هاش به مدرسه هم میره و مشکل درست میکنه،پس ربط پیدا میکنه

لطفا رسیدگی کنین تاپیک آخرش فحاشی کرد 

بعد پاک کرد 

تاپیکی هم قفل کرد نذاشت کسی پیام بزاره 

لطفا تعلیق کنین 

به همه فحش داد من اسکرین گرفتم ازش   ممنون از توجه‌تون 🙏🏻♥️

@نی_نی_یار_شب    

@نی_نی_یار_پنج  

بچه دبیرستانی بودی و هی میگی برق شریف میخونم و رشته ی ریاضی سخته از آرزوهات میگفتی بدبخت؟حالا هروقت برق شریف آوردی بیا از رشته ات تعریف کن🤣

شما نهایتا رشته فیزیک دانشگاه پیام نور دوقوزآباد قبول بشی بعد بچه های انسانی که وکیل و قاضی و معلم و روانشناس شدن فقط باید از دور نگاهشون کنی و حسرت بخوری خانم مهندس قلابی😂

به جا شوخی جنسی هم برو انتگرال و همون درسایی که میگی براش سه ماه درس خوندم آخرشم ۱۳ شدم رو بخون بااون مخت🤣

نگو کاربری دست دونفره که این ترفند خیلی وقته لو رفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یعنی چی یعنی با ۱۸ سال سن حق ندارم با همجنس خودم شوخی کنم واقعا چقدر شما تو قرون وسطا زندگی میکنید

برو بگو حواسم نبود تو کانال مدرسه هست 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
مثلا اومدم توی این سایت آروم بشم بدتر اعصابم خرابم می کنید یعنی من با ۱۸ سال سن حق ندارم با همجنس خو ...

وقتی با ۱۸ سال سن هنوز نمیدونی تو کانال همه هستن و نباید شوخی جنسی اونم تو کانال مدرسه کنی و از اونایی هستی که تن ماهی میخورن فاز کوسه میگیرن باید فکر اینجاشم کنی

شوخی جنسی میخواستی کنی میرفتی یه جای دیگه البته اگه خیلی مهم بود

ببین چقد مهم بوده که جرأت کردی تو کانال از این کارا کنی

همه چیزو عادی جلوه ندید ، زیر پا گذاشتن قوانین شاخ بازی نیست

لابد با خودت گفتی من خیلی خفنم 😏

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫