تو کانال کلاسمون داشتم با یکی از بچها شوخی جنسی می کردم یکی رفته به مدرسه لو داده معاون گفته به خاطر فحاشی و توهینات جنسی بیا دفتر باید رسیدگی کنم به نظر تون چه کار میکنن خیلی استرسسسس دارممم ممکنه اخراج بشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا اومدم توی این سایت آروم بشم بدتر اعصابم خرابم می کنید یعنی من با ۱۸ سال سن حق ندارم با همجنس خو ...
عزیزم حالا نزن منو 🥲
نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥