2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😥😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 50 پست
یعنی چی یعنی با ۱۸ سال سن حق ندارم با همجنس خودم شوخی کنم واقعا چقدر شما تو قرون وسطا زندگی میکنید

آخه تو گروهی که بقیه بچه ها با جنبه های متفاوت هست کسی شوخی این مدلی میکنه؟ پس pv برای چیه؟

مردم دار باش دوست من.

اگه بد دهن بودن فعل جامعه‌ی امروزیه شماس پس اهل قرون وسط بودن افتخاره.

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اومدم توی این سایت آروم بشم بدتر اعصابم خرابم می کنید یعنی من با ۱۸ سال سن حق ندارم با همجنس خو ...

تو کانال مدرسه جای این حرفا نیستا عزیزم سریع ربطش میدی ب قرن بوق؟؟ی کانال جدامیزنن هرچی خاستن بارهمدیگ میکنن کسیم حق نداش بگه چرا

❤ متاهل❤

تو کانال مدرسه جای این حرفا نیستا عزیزم سریع ربطش میدی ب قرن بوق؟؟ی کانال جدامیزنن هرچی خاستن بارهمد ...

تو کانال جدا بود عزیزم فقط بچه های کلاسمون بودن یکی پایه خواری کرده اسکرین گرفته فرستاده برا معاون گرفتی

مثلا اومدم توی این سایت آروم بشم بدتر اعصابم خرابم می کنید یعنی من با ۱۸ سال سن حق ندارم با همجنس خو ...

عزیزم حالا نزن منو 🥲

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

الان احساس میکنی خیلی بزرگی هی میگی ۱۸ ۱۸؟

نخیر تو هیچ سنی اجازه شوخی جنسی اونم تو جمع رو نداری 

اجازه هرکاری و به خودتون میدید اسمشم میزارید روشن فکری!هرکی ام مخالفه میشه عهد بوقی!

چرا با کسی ک جنبه نداره شوخی میکنی ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥