2777
2789
عنوان

یه سوال...

206 بازدید | 41 پست

سلام. ببخشید من اولین پستی که میذارم در قالب سوال مطرح کردم... 

داداشم 30سالشه و  در حال طلاق با زنشه...سال 1400پسر سه سالشو توی تصادف از دست داد و الان یه دختر سه ساله بنام فاطمه زهرا داره...

نمیدونم علت طلاقشون چیه ولی درحال انجامه و دوطرف اصلا کوتاه نمیان و یک سال و نیمه طول کشیده... 

داداشم بهم گفته  یه دختر معرفی کن... حالا بنظر شما اینکارو بکنم؟ اصلا درسته؟ حتی نتونستم بپرسم برای ازدواج میخواد یا دوستی😔

طفلکی دوست دخترم نداره... ینی کامل باهاش رفیقم و گوشیش خیلی از وقتا دست منه... 

نمیدونم چکارش کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چرا؟ 

چون هنوز امکانش هست برگردن بهم

بعد اگ خانومش بفهمه ک میگ شما کردی تا ابد باهات لجه 

و ی درصدم برگردن بهم تکلیف اون دختر خانوم چی میشه شاید وابسته برادرتون بشه 

حالا نظر منه شایدم اشتباه باشه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
میشه بگی چرا؟ 

اگه طلاق نگرفتن اما همه جوره جداشدن و فقط رسمی جدا شدن مشکلی نیست 

اما اگه باهم هستن و قهر و آشتیه نه اصلا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اگه طلاق نگرفتن اما همه جوره جداشدن و فقط رسمی جدا شدن مشکلی نیست  اما اگه باهم هستن و قهر و آ ...

اصلا موافق نیستم تا وقتی اسمشون تو شناسنامه همدیگس خیانت حساب میشه 

همین برادرایشون بفهمه زنی که هنوز طلاق نداده دوس پسر داره بهش بر نمیخوره؟

چون هنوز امکانش هست برگردن بهم بعد اگ خانومش بفهمه ک میگ شما کردی تا ابد باهات لجه  و ی درصدم ...

از نظر برگشت که دیگه هیچ کس نمیخواد برگردن... 

برای دخترش هم سوال کردم میگه تا جایی که قانون به مادرش بده نمیشه کاری کرد ولی بعدش با خودمه... 

یه جوری گفت انگاری خیلی تنهاس... نمیدونم شاید حسم اشتباه بگه

اگه طلاق نگرفتن اما همه جوره جداشدن و فقط رسمی جدا شدن مشکلی نیست  اما اگه باهم هستن و قهر و آ ...

اره بابا... یکسال و خورده ای اصلا همدیگه رو ندیدن و بهم پیام نمیدن... حتی تو دادگاهم قاضی مجبورش کرد یه بار بره... بقیش وکیلش کاراشو میکنه... 

از اون بابت مطمئنم ک برنمیگردن... 

اصلا موافق نیستم تا وقتی اسمشون تو شناسنامه همدیگس خیانت حساب میشه  همین برادرایشون بفهمه زنی ...

آخه از دوستام همین جوری شد ۶سال طول کشید جداشن و بالاخره امسال جداشدن 

از سر لجبازی جدا نمیشدن و میخواستن همدیگرو اذیت کنن تو این ۶سال یکبارم آشتی نکردن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چرا داره؟ دوست داری تو با شوهرت دعوات بشع یکی براش دختر جور کنه؟ وقتی طلاق نگرفتن یعنی هنوز زنو شو ...

دعوا نه... حتی یکسال و خورده ای که باهم حرف و پیام و... ندادن... 

کلا هیچ کس دلش به برگشت نیس.. حتی خانواده ها و من

از نظر برگشت که دیگه هیچ کس نمیخواد برگردن...  برای دخترش هم سوال کردم میگه تا جایی که قانون ب ...

همرو بیخیال

خودشون مهمن اگ مطمئنی برگشتی ندارن 

خب پیدا کن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
آخه از دوستام همین جوری شد ۶سال طول کشید جداشن و بالاخره امسال جداشدن  از سر لجبازی جدا نمیشدن ...

نمیدونم اینو... اینا ک خیلی سرد شدن... 

فقط طفلک برادرزادم... خیلی کوچیکه و اذیت میشه... 

تحویل دادن و گرفتنش با پاسگاه شده... اصلا یه وضعی شده هااا

نمیدونم اینو... اینا ک خیلی سرد شدن...  فقط طفلک برادرزادم... خیلی کوچیکه و اذیت میشه...  ...

هوای بچه رو زیاد داشته باشین نذارین بره تو خودش 

سعی کنین ببرینش بیرون و پیش همسناش