2777
2789
نمیدونم آنقدر دلسرد میکنن اطرافیان و از طرفی خودمم میترسم که چی بشه

اطرافینتون براتون مهم نباشه همینا که دلسردتون میکنن روزی که موفق بشین اولین کسایینکه با دسته گل میان واسه تبریک گفتن . 

چیزی قرار نیست بشه شما در کنار شغلتون میخونید واسه چیزی که دوست دارید اگه قبول شدید که خداروشکر میکنید و میرید تو یه مسیر جدید اگرم نشد حتما حکمتی پشتشه و میتونید وارد یه مسیر تازه بشید .

کاربر آقا🌵🌵🌵.                                               سنگ دل 😘                                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم به همین فکر میکنم و دودل میشم از درس که حقیقتش چیزی یادم نمیاد شما رششتون چی بوده؟

من مدرکم دیپلمه.

اول رشتم تجربی بود متاسفانه اشتباه کردم تغییر دادم به رشته های فنی.اما الان پشیمونم🥹

الانم یه عده از اطرافیانم میگن بجایی که بشینی درس بخونی که معلومم نیست قبول بشی یا نه یا اگرم قبول بشی پزشکی رشته دیربازدهی هستش میگن بزن تو خط کارای هنری تا زودتر به نتیجه برسی.اما واقعااا موندم که چیکارکنم  

من مدرکم دیپلمه. اول رشتم تجربی بود متاسفانه اشتباه کردم تغییر دادم به رشته های فنی.اما الان پشیمون ...

چند سالتونه اگه دوست داری جواب بده؟ من خودم تو بیمارستان کار میکنم ولی اگه از نظر رتبه بندی بخوام بگم پرستیژ پزشکی با پرستار قابل مقایسه نیست همینه که منو ب فکر میندازه یه سوال چقدر علاقه‌ داری؟

چند سالتونه اگه دوست داری جواب بده؟ من خودم تو بیمارستان کار میکنم ولی اگه از نظر رتبه بندی بخوام بگ ...

۲۶ عزیزم.

پرستاری هم شغل خوبیه 

حقوقشم فکرکنم بد نباشه ولی خب اره پزشکی چه از نظر پرستیژ چه از نظر درآمدی خب قابل مقایسه با پرستاری نیست.

ببین دروغ چرا من ۵۰ درصد به این حرفه علاقه دارم چون استعدادشو دارم.بارها بوده خودم بیماری خودمو تشخیص دادم در صورتیکه متخصص هاش نتونستن.۵۰درصد دیگشم برا اینه که چون بعد از چندسال میخوام شروع کنم‌ به درس خوندن دوسدارم یه رشته ای رو بخونم که از هرنظر خوب باشه و ارزشش رو داشته باشه چه از نظر پرستیژ چه از نظر درامد و...

چون دوست ندارم یه مدرک معمولی بگیرم‌ و از آخرشم بشینم گوشه خونه

۲۶ عزیزم. پرستاری هم شغل خوبیه  حقوقشم فکرکنم بد نباشه ولی خب اره پزشکی چه از نظر پرستیژ چه ا ...

پس بخون بنظرم آره واقعا من ک پشیمونم چرا نموندم پشت کنکور اگه به داروسازی و فیزیو هم علاقه داری رشته های خوبین اونا هم. ولی استارتشو بزن و کم کم شروع کن 

پس بخون بنظرم آره واقعا من ک پشیمونم چرا نموندم پشت کنکور اگه به داروسازی و فیزیو هم علاقه داری رشته ...

دارو که فکرکنم خیلی سخت باشه.باز فیزیو بهتره.شنیدم بازارکارشم خوبه.

خیلی دوسدارم بخونم فقط بخاطر سنم میترسم که دیر باشه.

اتفاقا شما هم‌ چون این راهو یبار رفتی برا کنکورشو اینا بنظرم الانم میتونی دوباره استارتشو بزنی.

اگه واقعا حوصلت میکشه ادامه بده

دارو که فکرکنم خیلی سخت باشه.باز فیزیو بهتره.شنیدم بازارکارشم خوبه. خیلی دوسدارم بخونم فقط بخاطر سن ...

نه از نظر رتبه کنکور پزشکی رتبه پایین تری میخواد و اینکه دارو سازی پنج ساله ست و خب با مدرک عمومی میتونی کارتو شروع کنی

نه از نظر رتبه کنکور پزشکی رتبه پایین تری میخواد و اینکه دارو سازی پنج ساله ست و خب با مدرک عمومی می ...

اها که اینطور پس👌

دندونم فکرکنم خوب باشه.خیلیا که دندونو به پزشکی هم ترجیح میدن حتی