2777
2789

نه دیر نیست ولی اگر بتونی قبول شی که احتمالش کمه واقعا برای سن های بالا چون اکثرا خیلی از درس دور بودن و کلی مشکلات دیگه 

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم دیره اگه دوست داری مدرک بگیری برو رشته ی جهارساله اگه دوست داری پولدار شی برو یه رشته دیکه مثل پرستاریی یا آرایشگریطراحی دوخت اگه علاقهداری اره بخون نزار دلت بمونه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
هنوز دودلم که برم سمتش یا نه آخه مسیرش سخته

منم مثل شما تو دو راهی بدی گیر کردم.منتها من ۸ ساله از درس دورم.برا همین موندم دوباره شروع کنم به خوندن یا نه.

میخوام به خودم‌ دوسه سالی وقت بدم بعد کنکور بدم چون تمام دروس رو فراموش کردم باید از صفر شروع کنم به خوندن اما میترسم قبول نشم و الکی وقتمو هدر داده باشم یا برفرض که قبولم بشم تا تخصص بگیرم و طرح بگذرونم و...شدم ۴۰ و خورده ای.نمیدونم اصلا عقلانی هست که بخاطرش تلاش کنم‌ یا نه.اخه فکرمیکنم ۴۰ و خورده ای برا شروع کار کمی دیر باشه

نه تو همین سایت دیدم یه زوج تو 40 خوردی سال با هم  قبول شدن هیچ وقت برا رسیدن به چیزی که ادم دوست داره و رویاشو داره دیر نیست حتی اگه شکستم بخوره ناراحت نمیشه چون حسرتشو نمیکشه و وجدانش راحته .

کاربر آقا🌵🌵🌵.                                               سنگ دل 😘                                                   
منم مثل شما تو دو راهی بدی گیر کردم.منتها من ۸ ساله از درس دورم.برا همین موندم دوباره شروع کنم به خو ...

منم به همین فکر میکنم و دودل میشم از درس که حقیقتش چیزی یادم نمیاد شما رششتون چی بوده؟

نه تو همین سایت دیدم یه زوج تو 40 خوردی سال با هم  قبول شدن هیچ وقت برا رسیدن به چیزی که ادم دو ...

نمیدونم آنقدر دلسرد میکنن اطرافیان و از طرفی خودمم میترسم که چی بشه