2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنید

165 بازدید | 38 پست

من دخترم ۱ ماه و ۱۹ روزشه رفلاکس و کولیک هردو رو داره چند روزی بهتر شده بود تا اینکه داروش تموم شد و دیگه اصلش پیدا نکردم .. جدا از دارو شبا ساعت ۳ که بیدار می شد برای شیر به پیشنهاد پزشک یه شیشه شیرخشک آنتی رفلاکس میدادم حالا دو روزه شیر خودمو هنوز نخورده بالا میاره و بعدش بی قرار میشه .. نمیدونم باید چه خاکی به سرم بریزم.. دو روزه دارم شیر خشک میدم و الان سینه هام داده می ترکه.. انقدر هم درد میکنه که خدا میدونه ... دلم نمیاد  بچه ام شیر خشک بخوره... دلم واسه موقع هایی که سینه امو مک میزد و چال لپ خوشگلش می افتاد بیرون تنگ میشه.. اصلا حالم بده از این شیرمو بالا میاره و همه میگن نده بهش...

چیکار کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بچه منم رفلاکس داشت اس اومپرازول بهش دادم خیلی عالی بود همه جا هم پیدا میشه و اینکه خودتم باید غذای نفاخ و کافئین و نوشابه و لبنیات نخوری اینا رو رعایت کردی؟ دکترت رو عوض کن

تازه از تعلیقی درومدم یه عده بی وجود گزارش زدن بیخودی تعلیق شدم. این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

ولی اینو بهش میدادم خیلی خوب بود 

خب چرا داروش رو ادامه ندادی؟

من وقتی پسرم رفلاکس داشت دکتر فقط پدی لاکت تجویز کرد خوب بود اما برای دخترم جواب نداد کپسول آمپرازول داد که بهتر شد

اما مجبور شدم بهش شیر خشک بدم و الان دقیقا همین مشکل دارم که فکر میکنم شیر خودم بد میخوره

سعی میکنم فقط شب شیرخشک بهش بدم که رفلاکس اذیتش نکنه چون داروش قطع کردم بقیه روز گشنه بشه با بدبختی بهش شیر خودم میدم

خودت غذاهای سبک بخور ،لبنیات و چیزهای نفاخ نخور .سینه ات رو بدوش خالی کن .سعی کن بذاربچه ات حسابی گرسنه بشه بعد بهش سینه بده و حتما آروغش رو بگیر.

قطره کولیف خوبه گیاهی هم هست بگیر از داروخونه بهش بده.

یه سایتی هم هست ک دارو هارو میشه سرچ کنی ک کدوم داروخونه دارن ولی اسمش یادم نیست

عزیزم شیر خشک سم نیست ، منم همزمان شیر و شیر خشک میدادم ، از ۴ماهگی که یکی از عزیزانم فوت کرد و حالم بد بود کلا دخترم شیر خشکی شد

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️