2777
2789
عنوان

ارزوی بارداری موند تو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 83 پست
من ضخامتم که کم بود دکتر در کنار استرادیول داروهای دیگه هم داد. استرومارین.استرادیول ۴ تا هم توی واژ ...

اره بابا اینا چیزی نمیدن به زور باید باهاشون حرف بزنی فقط پول مهمه براشون

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم شوهرم هم تعداد هم مورفولوژی و هم تحرکش کم بود.خودم هم آندومتریوز و پرولاکتین بالا داشتم.هر دکتری رفتم گفتن امکان نداره طبیعی باردار شی فقط ivf و اینقدر روحیه ام و از دست داده بودم که افسردگی گرفتم.بعد از مدتها اقدام و منفی بود دیگه دکتر و بیخیال شدم.۲ماه به شوهرم خرنوب و معجون دادم و خودم هم رژیم سالم خوری گرفتم و رفتم سر یک شغل جدید که دیگه فکرم درگیر بچه دار نشدنم نباشه و همون ماهی که دارو نخوردم و فکرم درگیر اثاث کشی بود باردار شدم.اونجا فهمیدم بارداری تلاش نمیخواد فقط توکل میخواد.تو همین نی نی سایت بزن معجزه بارداری و بخون بعد میبینی این داروها و پروسه ivf فقط ضرر میرسونه و فقط با معجزه اس که خدا واست درست میکنه

عزیزم منم شوهرم هم تعداد هم مورفولوژی و هم تحرکش کم بود.خودم هم آندومتریوز و پرولاکتین بالا داشتم.هر ...

مباک باشه عزیزم 

انشالله برای من وبقیه منتظرا هم مثل شما بشه

برای بچه دار شدن

اگر دنبال درمان رفتین نشده 

به تعداد ابجد اسمت

۳ روز پشت سر هم

در یه ساعت مشخص مثلا ۱۲

با و وضو و رو به قبله ( سوره حمد) بخون

اگه حس میکنی طلسم داری که بچه دار نمیشی

به تعداد ابجد حمد ک خوندی 

یه سری هم به ابجد اسمت ( چهار قل ) بخون به همون روال

اگه دختر میخوای ( کوثر ) بخون پسر میخوای ( توحید ) بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خیلیارو دیدم با مشکل شوهرم طبیعی هم باردار شدن ولی من ک عاشق بچه ام قسمتم نیست انقد دلم گرفته از سون ...

شیراز اومدی عزیزم پیش دکتر پوردست

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خب کیست چجوری رفع میشه ؟؟ضرر داره ؟

داروهای تحریک تخمک و این چیزها کیست اورنبرا یه عده برای رفعش مجدد دارو‌میدن یا اینکه خودش دفع میشه در کل خطرناک نیستن و رفع میشن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چند سال ازدواج‌کردین؟

یکی از اشناها بعد ۱۵ سال بچش دوماه دیگه دنیا میاد و یکی ام که دکترا قطع امید کردن رفت زیارت مشهد باردار شدن نا امید نباش اصلاااا😍💚

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
مباک باشه عزیزم  انشالله برای من وبقیه منتظرا هم مثل شما بشه

عزیزم تو زندگی شما بچه هست 

میاد به خدا توکل کن نا امید نشو 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
2790
2778
2791
2779
2792