2777
2789
عنوان

از خدا دور شدین

199 بازدید | 23 پست

من مدتی هست خیلی ازش دور شدم راستش هم تنبلی هم بی حوصلگی علتشه و اینکه وقتم کمه اما خب خیلی دورشدمقبلا زیاد حرف میزدم باهاش اما خب یه مدته دور شدم نمیدونم چیکار کنم حس میکنم خدا بخاطر گناهام منو نمیبخشه و صدامو نمیشنوه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این صدا صدای شیطانه برو سمتش هیچ وقت ازش ناامید نشو حتی اگه بدترین انسان کره ی زمین بودی

تنبلی میکنم قبلا بیشتر حرف میزدم هرلحظه بیادش بودم برا رضایت اون تلاش میکردم اما حالا خیلی دور شدم 

تنبلی میکنم قبلا بیشتر حرف میزدم هرلحظه بیادش بودم برا رضایت اون تلاش میکردم اما حالا خیلی دور شدم&n ...

برگرد سمتش

هر شب صد تا استغفرالله ربی و اتوب و الیه بگو

منم دعا کن اوضاعم بهتر بشه

برگرد سمتش هر شب صد تا استغفرالله ربی و اتوب و الیه بگو منم دعا کن اوضاعم بهتر بشه

یعنی بازم کمکم میکنه قبلا هروقت ازش چیزی خواستم بهم داده و نه نگفت اما دیگه ناامیدم روم نمیشه 

دلایلی که تو رو ار خدا دور کرده رو تو دفتر بنویس اونم ریز ریز 

ببین مثلا ننویس تنبلی... ببین چی باعث تنبلی شده اونو بنویس 

ببین مثلا یکی بی انگیزگی باعث تنبلی میشه یکی کمال گرایی یکی اهمال کاری یکی وابستگی به موبایل یکی ناامیدی و کلییییی حفره دیه 

تو ببین چی باعث تنبلی شده اونو بنویس و قدم قدم ارون اروم سعی کن ترکشون کنی 

تو زمینه خودسازی و اینا سایت داداش رضا بهت کمک میکنه 

بعدم بچه پرو باش این چه وضعیه فک کردی خدا یه خاطر گناهات تو رو رها میکنه؟! مگه خدا مث ادماس؟! نه خدا مث ادما نیس خدا تا تهش باهاته خدا عاشقته 

یه روز یه نفر میره پیش امام صادق میگه: اقا من به شراب خور شیعه شما میتونم بگم فاسق؟ امام صادق میگه: نه تو حق نداری بهش بگی فاسق...اون نفسش پاکه چون ما رو قبول داره... عملش فسقه... پرسید: اقا پس گناهش چی میشه؟ امام صادق گفت تا بیاد اون دنیا ما خودمون یه جوری پاکش میکنیم

دلایلی که تو رو ار خدا دور کرده رو تو دفتر بنویس اونم ریز ریز  ببین مثلا ننویس تنبلی... ببین چ ...

ممنونم از راهنماییت اشتباهای زیادی داشتم و دارم مثلا نماز خوندن که نتونستم استمرار بدم و ترکش نکنم همه اینا باعث شده ناامید بشم چون نتونستم ادامه بدم یه جوری احساس سرخوردگی میکنم حس میکنم دیگه منو نمیبینه و صدامو نمیشنوه