2777
2789
کولونوسکو‌ی کردن پولیپ داشت فرستادن پاتولوژی تو جوابش اینو نوشته بود نوبت دکترام خیلی طولانیه واسه ا ...

خب شاید چیزی نباشه

یکی از آشناهای ما هم داشت

چند تا مرحله هم رفت 

بنده خدا هی آزمایش و این ور اونور 

خدارو شکر چیزی نبود 

آن شالله چیزی نیس

فقط پیگیری کنید

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم حتما ک چیز بدی نیس منم شوهرم پارسال همین اتفاق افتاد براش پولیپ روده گرف رفت کلونسکوپی و ای ...

اخه نوشته دیسپلازی گرید بالا از شوهر شما گریدش چند بود؟؟

باشه عزیزم خودم خیییلی پیگیرم دختر بکساله دارم دانشگا و درس دارم‌ ولی خیلی پیگیرم دکتر برا هفته دیگه ...

ببین عزیزم هنوز سرطانی نشده ولی ممکن در طول زمان بشه حتما ببر پیش دکتر آنکولوژ هرمی نظر داد انجام بدین خیالت راحت هنوز سرطانی نیست اما غیر طبیعی داره میشه

من اصلا تجربه خوبی ندارم

فدات شم حالت و میفهمم اما اصلا تا تست های تکمیلی انجام نشه نمیشه قطعی نظر داد اگر زبونم لال کنسر ه ...

ممنون عزیزم خدا کنه خیلی تو فامیل سرطان داشتیم خیلی خسته م و از این کلمه میترسم 

اخه نوشته دیسپلازی گرید بالا از شوهر شما گریدش چند بود؟؟

گرید و این چیزاشو نمیدونم ولی اولش شوهرم خیلی درد داشت  حالش بد بود استرس گرفته بود هی میگف من ی چیزیمه 

میخام بگم ینی شوهرم خیلی درد و اینا داشت سخت بود براش دوتا پلیپ هم بود 

گرید و این چیزاشو نمیدونم ولی اولش شوهرم خیلی درد داشت  حالش بد بود استرس گرفته بود هی میگف من ...

خداروشکر که خوب شد عزیزم ایشالا همیشه سالم باشه و دیگه این مریضیا برنگرده شما هم برا سلامتی مامانم دعا کن

ممنون عزیزم خدا کنه خیلی تو فامیل سرطان داشتیم خیلی خسته م و از این کلمه میترسم 

توکلت به خدا باشه

سرطان اسمش ترسناکه همین باعث از دست رفتن روحیه میشه

اما میشه درمان کرد لاعلاج نیست 

حتی درمان سرطان از دیابت راحت تره

همین الان ک من و تو داریم با هم حرف میزنیم ۱۵ هزار سلول سرطانی تو بدن مون داریم

که سیستم ایمنی اینا رو نابود میکنه 

بدن ما هم بیکار نمیشینه 

اولا ایشالله نیست بعد زبونم لال اگه بود سریع وارد پروسه درمان شید اصلا وقت از دست ندید

دکتر احمدی آملی متخصص همین کنسر گوارشی و بیماری های گوارش هستن

حتما یه ویزیت پیش ایشون برید بیمارستان سینا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین عزیزم هنوز سرطانی نشده ولی ممکن در طول زمان بشه حتما ببر پیش دکتر آنکولوژ هرمی نظر داد انجام بد ...

وای میترسم خیلی میترسم خدا کنه چیزی نباشه 

میمیرم ما  سابقه سرطان تو فامیلمون زیاده کاش دست از سرما بر میداشت این بیماری

توکلت به خدا باشه سرطان اسمش ترسناکه همین باعث از دست رفتن روحیه میشه اما میشه درمان کرد لاعلاج نی ...

ممنون عزیزم ولی واقعا اسمش بده خودم همین الان هیچی نشده دارم فقط اشک میریزم اخه من تنهام هیچکسو‌ ندارم یه دختر یه ساله هم دارم‌ خیلی سخت میشه کارم

این دکتری ک‌میگید برای اصفهانه؟؟

گرید و این چیزاشو نمیدونم ولی اولش شوهرم خیلی درد داشت  حالش بد بود استرس گرفته بود هی میگف من ...

مامان من دلدرد نداشت فقط تو مدفوعش خون دیدن قبلا هم بواسیر داشت 

یکمی هم از قدیم همیشه تو هم غذاها مشکل داشت

ممنون عزیزم ولی واقعا اسمش بده خودم همین الان هیچی نشده دارم فقط اشک میریزم اخه من تنهام هیچکسو‌ ندا ...

ببله اسمش وحشتناکه تجربه کردم حال الانت و میدونم

نه تهران هستن ولی فوق العاده دکتر حاذقیه

ببین ی چیزی بهت بگم یه مرکز آنکلوژی میشناسم خانم ۴۰ساله میومد اونجا برای شیمی درمانی تعداد گلبول های سفیدش خیلی پایین بود و زنده موندنش معجزه

اما خود خانمه اصلااا نمیدونست  و ۴سال با همین روند با حالت طبیعی خودش زندگی کرد 

تا اینکه دکتر مرکز عوض شد 

دکتر جدید اومد تو رو خانم گفت نتیجه ازمایشت خیلی بده چطور زنده ای

باورکن هفته بعدش خانمه از دنیا رفت

تاثیر روحیه و روان سالم تو سرطان

اصلا بیماری مادرت و الان فکر نکن سرطانه 

هرچیم باشه باید قوی باشی 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋