2777
2789
عنوان

درمان گال

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 31 پست
با صابون گوگرد و‌اینا خوب نمیشی منم اول اینا رو استفاده کردم پوستم خییییلی خشک شد در حدی که حس میکرد ...

عزیزم  سمپاشی منظورت همون اسپری درمین  مخصوص گال و شپش هس؟من آلان نزدیکه ۳ماهه گرفتم 

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوب نمیشم 😟

چرا؟ ببین یک روز درمیون باید بدنتو شامپو لیندان بزنی بزاری ده دقیقه بمونه بعدش تنتو بشوری. بعد که از حموم اومدی بیرون کل بدنتو پماد پرمترین بزن حتی کمرت هم باید بزنی. لباس ها و پتو و بالش و هم همون سم بپاش از داروخانه بگیر. همیشه لباساتو سم بزن بعد بشور و بپوش. دو سه هفته اینکارو انجام بده خوب میشی

چرا؟ ببین یک روز درمیون باید بدنتو شامپو لیندان بزنی بزاری ده دقیقه بمونه بعدش تنتو بشوری. بعد که از ...

لیندان دیگه پیدا نمیشه عزیزم. ولی پرمترین میزنم ولی الان سه ساله که درگیریم و خوب نشدیم خواهر. خیلی دلمو غصه گرفته خواهر

وای منم ۱۱سال پیش گرفتم مدام لوسیون و دارو دست ساز زدم حیف الان یادم نیست اسمشونو ولی بلاخره خوب شدم داداش ۲سالمم از من گرفته بود بیچاره. بدترین مریضی بود

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
عزیزم چه مراقبت هایی میکردی

تمام لباس ها ملافه ها با اب داغ شستیم بعد جلو افتاب خشک شد دوباره داخل کیسه مشکی گذاشتیم چند روز و نظافت خونه 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄