2777
2789
عنوان

بچه ات چه استعدادی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 97 پست
عزیزم میتونی خودآموز کارهای گرافیکی و یادبگیری و تو تایم اضافه ات انجام بدی پزشکی مسیر پرپیچ وخمیه ت ...

الان شاغلم😂 وقتم برای گرافیک نمی‌رسه

حتی نمیتونم به خودم و همسرم بنده خدا برسم و وقت بزارم دیگه فکر کنید گرافیکم دوباره شروع کنم..میمیرم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ۷سالشه کاردستی های جالبی میسازه که هیچوقت ب ذهن من نمیرسه میتونید راهنماییم کنید؟ 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

دختر من برنامه ریزیش عالیه خیلی هم دوست داره مثلا تولد خودش رو کامل برنامه اش دست خودش بود همه چیز رو هم خیلی دقیق انجام میده

از طراحی خیلی خوشش میاد مثلا دستگاه جدید و عجیب غریب و زیوراآلات و حتی کارت تولدش رو خودش طراحی و درست میکنه 

خودش همینطوری بدون اندازه و اینا همه چیو چشمی مخلوط میکنه کیک میپزه خوبم میشه

قبلا خیلی نقاشی میکرد از زمانی که مدرسه رفت کم و کمتر شد 

درضمن تقریبا ۱۰ سالشه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

پسرم ۱۲ سالشه خیلی باهوشه

تو اکثر زمینه ها علاقه نشون داده ولی تنبله دنبالش نمیره

الان انواع روبیک رو به راحتی حل میکنه

تو آیتم های گوشی یادگیریش سریعتر ازمنه بااینکه گوشی زیلد دستش نمیدم

دروازه بانیشم خوبه

درساشم که عالیه

اگر دهر بر کسی وفادار بود علی (ع) سزاوار بود
پسرم ۱۲ سالشه خیلی باهوشه تو اکثر زمینه ها علاقه نشون داده ولی تنبله دنبالش نمیره الان انواع روبیک ...

عزیزم توسنین حساس نوجوانی هست برای حل ریشه ای مشکل از روانشناس کودک کمک بگیرید.به فرزندتون اهمیت بدید تا درسنین بالاتر بتون بهتربرای زندگیش تصمیم بگیره

چه عالیییی 😎عزیزم برام درخواست دوستی بدین تایه سری توضیحات براتون بدم

سلام 

چرا همینجا نمیگین تا همه استفاده کنن؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

دختر من برنامه ریزیش عالیه خیلی هم دوست داره مثلا تولد خودش رو کامل برنامه اش دست خودش بود همه چیز ر ...

با انجام تست های استعداد یابی میتونه در جهت استعداد هاش بهتر قدم برداره.اگرتست هوش چندگانه گاردنروخواستین برام‌ پیغام بگذارید.