2777
2789
عنوان

بچه ات چه استعدادی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3103 بازدید | 97 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  چرا همینجا نمیگین تا همه استفاده کنن؟؟

دوست عزیز اینکاروکردم تااگه مادری  سوال اضافه داشتند بپرسم ازم🙏

درمورد تست هوش چندگانه درروبیکا یاتلگرام هست به‌ همراه تفسیردقیق باهزینه جزیی

پسر من ۷سالشه کاردستی های جالبی میسازه که هیچوقت ب ذهن من نمیرسه میتونید راهنماییم کنید؟ 

عزیزم تست هوشی که می گیرم معمولا برای بالای هشت سال ولی اگر هوش خوبی داره به کمک شمامیتونه انجامش بده

بچه من به شدت به گویندگی و مجری گری علاقه داره خیلی صدای خوبی داره اطرافیان میگن خیلیم قشنگ صحبت می‌ ...

عزیزم میتونید این استعدادشو پرورش بدید یادتون باش صرفا علاقه وگفته ی اطرافیان کافی نیست بهتره که تست هوش هم انجام بده.

درخواست دادم عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
استعداد که برای والدین من معنی نداشت اونا فقط قالب کردن و بلد بودن به شخصه استعداد درخشانی توی طراح ...

من به دخترم که تیزهوشان میرفت و ناراضی بود چیزی/قالب نکردم و آزادش گذاشتم بره دنبال علاقه ش یعنی هنر ولی در درونم هر روز میمیرم و زنده میشم که چرا اینکارو کردم هر چند اصلا بهش نمیگم ولی دلم خونهمیتونست بهترین رشته و دانشگاه قبول بشه در آینده ولی الان نشسته تو هنرستان نقاشی میکشه خدایا منو بکش راحتم‌کن

من به دخترم که تیزهوشان میرفت و ناراضی بود چیزی/قالب نکردم و آزادش گذاشتم بره دنبال علاقه ش یعنی هنر ...

عزیزدل الانکه رفته دنبال علاقش باید حمایت بشه اما باید بدون فقط علاقه مهم نیست درکنارعلاقه باید معیارایه دیگه ایم در نظربگیره تو زندگیش.

عزیزدل الانکه رفته دنبال علاقش باید حمایت بشه اما باید بدون فقط علاقه مهم نیست درکنارعلاقه باید معیا ...

استعدادشم داره از بچگی فقط هنری بود با بهترین نقاشی ها و....همه میگن موفق میشه

پسر من هوشش خیلی خوبه

کلاس پنجم هست

مثلاً وقتیکه درس جدید باید بخونه از روی هر سوال فقط یک بار میخونه و رد میشه اونوقت دیگر به هیچ عنوان از تو ذهنش پاک نمیشه 

فقط روخوانی میکنه از روشون 

حالا نمیدونم به این هم میشه گفت استعداد یا نه