2777
2789
اسون که نیست معلممون کلا سوالاش سخته الانم لج کرده

نه بابا به نظرم سطح سوالاتش بالا نیست🫂

ماعم معلممون تو طول سال خیلی مثلا طوری بود همه می‌گفتیم امتحان بگیره دی دهنمون رو سرویس میکنه بعد وقتی برگه ها رو دادن گفتم این سوالارو اونننن داده با اون همه سخت گیری که میکرد و همش نهایی نهایی میکرد😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول و عرض نمیدونم 

اختیار 

امداد خاص اینا مهمن

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

اگر انسانی هستی سخت میشه

اگر تجربی هم بهتر

الان بشین تا آخر شب تا ۵ رو بخون (چون قبلا خوندی پس کارت راحته) تا صبح هم ۶ رو تمام کن یا تمومشم نکردی حداقل یه چیزایی یاد داشته باشی

من دخترِ ایرانم✨
من خودم دوازدهمیم... امتحان دینی هم ۲ هفته پیش دادم... تو سال هم اصلا برای دینی وقتی نمیذاشتم فقط ...

حتما صبح امتحان یک مرور داشته باشین تو به یاد آوری  وتثبیت مطالب خیلی کمک کننده هست

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اره اونجا مهمه ولی خود گلدون خیلی اسونه😂

اوهوم منم منظورم همین تعریف اصلی طول و عرضش هست پیام های مربوط به احادیث رو بخون الهم لاتکلنی الی نفسی و این چیزا اون قسمت که یه آیه میده میگه بگو این چی هست سبقت رحمت از غضب الهی و این چیزا خصوصا این خیلی مهمه خیلیییی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حتما صبح امتحان یک مرور داشته باشین تو به یاد آوری  وتثبیت مطالب خیلی کمک کننده هست

بله درسته...

آخه امتحان ۸ شروع میشه قبلش دیگه فرصت نشد ببینم

آخه قبلا دهم و یازدهم بودم امتحانم ۱۰ صبح اینطوریا بود

بله درسته... آخه امتحان ۸ شروع میشه قبلش دیگه فرصت نشد ببینم آخه قبلا دهم و یازدهم بودم امتحانم ۱۰ ...

من دوازدهم که همیشه ۸ صبحه .۶ پامیشدم .ورق میزدم.کلی اعتماد بنفس میگرفتم .واسترسم کم میشد.موفق باشی

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

درسته... مرسی ببخشید شما رشتتون تجربی بود؟ بعد الان دانشجویین😍؟

من تجربی بودم. بنا به علاقه پدرم !؟رفتم مدیریت بازرگانی همون سال دیپلم . می خواستم بمونم پشت کنکور . نذاشتن.