2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من درس 6 1.5 تا 2 ساعت طول میکشه خوندنش
بقیه درسهاهم 45 دقیقه تا 1 ساعت حدودا لازم باشه که مرور کنی

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بیشتر سعی کن جاهای مهمشو بخونی اون قسمت که درباره گلدون صحبت می‌کنه اون خیلی مهمه مثلا 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من خودم دوازدهمیم...

امتحان دینی هم ۲ هفته پیش دادم...

تو سال هم اصلا برای دینی وقتی نمیذاشتم فقط صبح قبل کلاس معلم بیاد یه نگاه مینداختم و سریع یادم میومد ( چون همیشه تو کلاس توضیح میدن یاد میگیرم) برای همین برای امتحان دی فکر کن شنبه امتحان ریاضی بود دوشنبه دینی و من بعد امتحان ریاضی نشستم خوندم تازه شنبه هم زیاد نخوندم فقط یه درس رو خوندم ولی یکشنبه اش نشستم درس دو و سه و چهار و پنج و شش رو خوندم بعدم گرفتم خوابیدم صبحش امتحان دادم همه سوالارو هم بلد بودم فقط یه چیزایی رو دقیق ننوشتم چون شب امتحانی خوندم و صبح ساعت ۸ امتحان بود انگاری یادم رفته بود فکر کن شبش بلد بودم صبح دقیق یادم نمیومد میدونستم کدوم صفحه اش کجاس ولی یه کلمه رو مثلا یادم نمیومد یا جمله دقیق رو

اتفاقا فردا دینی دارم کلاس،  فکر کنم نمرات رو بخونه

نمیدونم چند شدم حالا فردا میام میگم فکر میکنم هر چی باشه بالای ۱۶ شدم تازه شایدم ۱۸ ، ۱۹ شده باشم ولی کم کم حسم میگه زیر ۱۶ نشدم

هر درس ۱ ساعت و نیم 

تو یک ساعت و نیم خط به خط درسو بخون و هی صفحه به صفحه یا پارت به پارت مرور کن برای خودت توضیح بده❤️❤️❤️

اونجا چیش مهمه اخه🫠🫠🫠

یکی دوصفحه قبلش مهمه و همون تعریف طول و عرضش واسه من همیشه اون سوال میومد تو امتحان در کل جاهای مهمشو بخون بیشتر که نمرت بالاتر بره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

از طرفی نمیشه گفت چقدر زمان لازمه بخونی

چون هر کسی متفاوته

بستگی داره چقدر به درس دینی کلا تسلط داری

یکی هست میگه من از اول مهر انقدر خوندم که یعنی اصلا برای امتحان دی مرور هم نکنم میرم راحت امتحان میدم

یکی هم نه تو طول ترم نخونده شب امتحانیه

خب کسی که زیاد خونده تایم کمتری میخواد

کسی که تازه برای اولین بار داره میخونه وقت بیشتری میگیره اگر بخوای با دقت بخونی

بعد بعضیا کندخوانن بعضیا تندخوانن😰