2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین بزار تا یه چیزی بهت بگم

من همچین تجربه ای رو داشتم و خب باید بگم شاید الان پیش خودت بگی من زندگیم دیگه بی معنی شده اما باور کن تو تازه زندگی دیگه ای رو استارت میزنی فقط به زمان نیاز داری

سلام. واقعا چطور یه پسر میتونه ۵ سال با دختری حرف بزنه و بهش انس پیدا نکنه. واقع نمیدونم. شما دخترا خیلی مهربونتر و وفادارترید. من خودم مجردم و با دختری هم دوست نبودم. ولی اگه منو میخواست تمام زندگیمو براش میزاشتم. درکت میکنم ولی زندگی رو ادامه بده و نا امید نشو.

منم امشب کات کردم😭

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

چرا ؟

ههمین الان کات کردیم

خیلی گیر میداد بهم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر... ❌اقایون با من کل کل نکنید حوصلتونو ندارم یه سری ادما خیلی بی ذات و بیشورن دنبال هرز بازی و...... یعنی فقط خواستم بگم خاک تو سرت

اینم بگم شاید گوشه ای از ذهنت به دنبال فرصت دوباره باشی به اون فرد اما این اشتباه ترین کاریه که میتونی انجام بدی

فقط فاصله بگیر و بعد از چند ماه که گذشت خودت متوجه میشی چه خوبی بزرگی در حق خودت کردی