2777
2789
عنوان

قدم کوتاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 104 پست
والا اینجا اگ یکی بگه شوهرم قدش کمه میگن اشکال نداره مهم عشقه بسم الله بگو برو جلو

من تاحالا این جمله روتو نی نی سایت نشنیدم 😅همه گفتن مردباید۱۸۰به بالاباشه

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بازیگر معروف و مدل سریال تاج و تخت دوست پسرش از خودش ۱۵ سانت کوچیکتره .

بعدشم برو بگو نهایت یا میپذیره یا پست میزنه اگه مثبت بود هیچ اگه منفی بود نهایت دوسه روز گریه میکنی تموم میشه میره و تمام.

بنظرم به یه کیس دیگه فکر کن اینطور بهتره،یکی از فامیلامون یه مدت پیش ازدواج کردن دختره قد بلند تر بو ...

همین دقیقا دلم نمیخواد اگرم قبول کرد یه موقه حس بدی داشته باشه البته قطعا اگر بهش بگم باهاش در مورد اینم حرف میزنم 

شوهرمنم بنده خدا خیلی بلنده بهش میگم دراز البته نه جلوی خودش دخترمم ۵سالشه هی قد میکشه ازالان نگرانم ...

چند قدش مگه؟

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

من تاحالا این جمله روتو نی نی سایت نشنیدم 😅همه گفتن مردباید۱۸۰به بالاباشه

نبخدا خیلیا گفتن اینجا 

تازه خیلیام میان برا دلداری میگن شوهرمون ازمون قدش کمتره ولی همو دوسداریم فلان

یادم باشه تگت کنم اونموقه ها😂

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
یکی میگف صبحا ناشتا 20تادونه برنج خامو بخورین قد بلند میشه  این روش تا 24 سالگی جواب میده  ...

معده رو داغون می کنه برنج خام

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
شوهرمنم بنده خدا خیلی بلنده بهش میگم دراز البته نه جلوی خودش دخترمم ۵سالشه هی قد میکشه ازالان نگرانم ...

ان شاء الله سالم باشن ولی دراز که قشنگ نیست 

به دخترتون اصلا نگین خاطرات 3 تا 8_10 سال بیشترین تاثیر روی روحیه دارن 

معده رو داغون می کنه برنج خام

20تا دونه ک زیادنی 

طرف خودشو نصفه فامیلاش خورده بودن 😅

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥