2777
2789
عنوان

قدم کوتاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 104 پست
😂راس میگیا ینی 70 درصد این فنچا میان نظر میدن خواهر 

نظر سنجیه من در حد غذا و بستنی و لباسه

عمرا راجع به مسایل زندگیم نظر بخوام من از سایت😂

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

فاقد اهمیت😂😉

زیر 16 ای قطعی 

ولی کلا این نگرشو بذار کنار 

من ک واقعا میدونم هم قدم کوتاست هم اختلافم با اوشون زیاده ولی با این نگرش در آینده کلا زندگیت محدود میشه 

هرچند میدونم تو نسل شما اینقدرررر همه بلندن که شاید قد من برا هفتم هشتم شما باشه ( اینم زیاد می‌شنوم) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر سنجیه من در حد غذا و بستنی و لباسه عمرا راجع به مسایل زندگیم نظر بخوام من از سایت😂

خوب کاری میکنی اتفاقا همیشم کامنتاتو میبینم خوشم میاد ازت  💋💕

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
  چند تا از اقوام ما هم قد شما هستن چند تا برادرن، بسیار باشخصیت و تحصیل کرده ، چهرشونم ...

اهومم مرسیی 

آره واقعا 

خب نگا یه چیزم هست ملاک بقیه 

ینی به طور کلی بخاطر قد و جثم همیشه این ترسه هست تو دل آدم که ینی پیشنهاد بدم؟ بعد 4 ماه مدام این شک رو دارم چون باور غالب مردم اینه که پسر، باید فلان و... اینجوری باشه 

خصوصا اگه دقت کنین هر چی نسل میره جلو تر بلند تر میشننن و این باور قوی ترم میشه 

خوب کاری میکنی اتفاقا همیشم کامنتاتو میبینم خوشم میاد ازت  💋💕

لطف داری عزیزم

دل به دل راه داره🥰

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اون ک پیگیری کردم رشدم تموم شده بود صفحه رشد بسته است تازه همینم به زور کشوندم کوتا تر بودم 

اشکال نداره

ولی بنظرم پیشنهاد بده چون میدونم اگر ندی رو دلت میمونه

بش بگو فوقش میگع نه

اما هیجوقت بدون تلاش خواستت ول نکن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

قدت کوتاه هست ولی مهم اخلاق درسته انشاالله که هرچی خیریه براتون پیش بیاد 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یکی میگف صبحا ناشتا 20تادونه برنج خامو بخورین قد بلند میشه 

این روش تا 24 سالگی جواب میده 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اون ک پیگیری کردم رشدم تموم شده بود صفحه رشد بسته است تازه همینم به زور کشوندم کوتا تر بودم 

بنظرم به یه کیس دیگه فکر کن اینطور بهتره،یکی از فامیلامون یه مدت پیش ازدواج کردن دختره قد بلند تر بود با خواست خودش ازدواج کرده بود بعد تو عروسی نمی‌خواست با داماد برقصه ،حس کردم شدیدا دلش شکست ،واقعا ناراحت شدم