2777
2789
عنوان

قدم کوتاست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 104 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه خوشم نمیاد لاغره بددیده میشه اگه یکم چاق بود اره خوب بود

خب میتونه چاق بشه یا بره باشگاه اگ هیکلی بشه با قدش خیلی خوب میشه

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲...۱۴۰۳/۳/۱۹

زیر 16 ای قطعی  ولی کلا این نگرشو بذار کنار  من ک واقعا میدونم هم قدم کوتاست هم اختلافم ...

من سنم ب شما مربوط نیست زیر ۱۶ هم نیستم ب شما هم هیچچچچ ررررربطییییی نداره 

ولی ظاهر قد مهم نیست مهم اخلاقه 

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

باشه ارومممم😐😂 چیزی نگفتم حالا  بلهه تشکر

ب هر حال قدت کوتاه نیست ۱۶۰ـمتوسطه بازم اگه ناراحتت کردم به دل نگیر بیشتر منظورم با کسای دیگه بود😊

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

مرسییی  آره متوجه شدم تشکر 🌷

فدات😉😘😘😘خوشبخت بشی

اهومم مرسیی  آره واقعا  خب نگا یه چیزم هست ملاک بقیه  ینی به طور کلی بخاطر قد و جث ...

ن اتفاقا پسرا بلند نیستن معمولا ،من بیرون ک میرم امروزیا هم دختراشون هم پسراشون کوتاهتر شدن، بنظرم ی دختر از خودت کوتاهتر انتخاب کن هم اعتماد ب نفست نسبت بهش خوب باشه، هم احساست خوب باشه باهاش 

بغلی هم هست 😁🌷