2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از دخترا بی حیا شدن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6808 بازدید | 71 پست

من بودم میگفتم گه نخورین به شما چه که میخندم هر جام بخوام وایمیستم جوگیرای کصخل. 

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیش زشته طرز فکرتو عوض کن

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

الان باید بگن و بخندن و با دوستاشون خوش باشن از هفت دولت آزادن

فردا که شوهر کردن اسیر و خار بشن اونوقت چه فایده داره

من خودم همون دوران راهنمایی که انقدر میگفتیم و میخندیدیم تو کلاس که دل درد میگرفتیمو با هیچ چیز عوض نمیکنم

دونستنش عجیب نبود ؛همه میدونن ولی خیلی بی ادب بودن

دقیقا

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
الان باید بگن و بخندن و با دوستاشون خوش باشن از هفت دولت آزادن فردا که شوهر کردن اسیر و خار بشن اون ...

نه من به خاطر اون چیزی که از زمین برداشتن ناراحت شدم دختر انقدر بی ادب 

اینکه بدونن اون به اصطلاح بادکنک چیه بد نیست اتفاقا لازمه برا سنشون دونستن این مسائل ولی زیادی بی ا ...

نه اون موقع که برداشتش از زمین خیلی زشت بود کاری به خنده هاشون نداشتم

الان دبستانی هاش بدترن😒

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

دونستنش که کوچکتر از ایناهم میدونن ولی خوب نوع حرف زدنشون زشت بوده وگرنه منم با ۳۵ سال سن اگه با دوستم اینو ببینم فک کنم خیلی بخندیدم.البته منو دوستم یکم ول خندیم به هم که میرسیم دیگه رد میدیم