چند تا دختر دبیرستانی تو خیابون داشتن میخندیدن با صدای بلند منم پشت سرشون داشتم میرفتم دیدم یکیشون یه چیزی از زمین برداشت 😑 شبیه بادکنک بود ولی .... دیگه بدتر میخندیدن به منم گفتن چته نگاه داره ؟ برو از اونور خیابون مگه نمیبینی وایسادیم کاشکی ذهن بچه ها تو این سن باز نبود 😐 واقعا خیلی زشته همه چی بلدن میدونن
از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
دونستنش که کوچکتر از ایناهم میدونن ولی خوب نوع حرف زدنشون زشت بوده وگرنه منم با ۳۵ سال سن اگه با دوستم اینو ببینم فک کنم خیلی بخندیدم.البته منو دوستم یکم ول خندیم به هم که میرسیم دیگه رد میدیم