2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کسی که هاشیموتو داره از یه دکتر غدد شنیدم در سال یک تا دو درصد امکان داره کم کاری تیرویید  بگیره.  ولی کسایی هستند آنتی بادیشون مثبته و تیروییدشون مشکلی نداره. 

البته هاشیموتو می تونه کم کاری یا پرکاری ایجاد کنه.

پرکارم

من تاپیک قبلیتونو دیدم. اگه فقط tsh پایینه پرکاری خفیف دارید. به هر حال ان شاء الله خوب بشه. 

آزمایشگاه معتبر آزمایش بدید. بیوتین یا مکمل حاوی بیوتین یه هفته قبل آزمایش باید قطع بشه.

من تاپیک قبلیتونو دیدم. اگه فقط tsh پایینه پرکاری خفیف دارید. به هر حال ان شاء الله خوب بشه.  ...

بله من بدون علائم بودم فقط یه چکاپ ساده دادم که T3 و T4 نرمال بود tsh پایین چون علائم نداشتم دکتر ازمایش مجدد زد به همراه انتی بادی که انتی بادیم خیلی بالاس و ths هم همونطور پایینه 

درمان داره ؟

بله من بدون علائم بودم فقط یه چکاپ ساده دادم که T3 و T4 نرمال بود tsh پایین چون علائم نداشتم دکتر از ...

نمی دونم عزیزم. من جزو اون دسته ای بودم که هاشیموتو داشتم ولی tsh و t3 و t4 نرمال بود. قرص خوردم کم کار شد. حتما پیش یه دکتر عالی برید تا تجویز اشتباه براتون انجام نشه. استرس هم نداشته باش. خدا نخواد برگ از درخت نمی افته. استرس برای تیرویید خوب نیست.

نمی دونم عزیزم. من جزو اون دسته ای بودم که هاشیموتو داشتم ولی tsh و t3 و t4 نرمال بود. قرص خوردم کم ...

خیلی ناراحتم الان استرسم هزاره ...خب منم انتی بادیم بالاس هاشیموتو هستم دیگه نه ؟

خیلی ناراحتم الان استرسم هزاره ...خب منم انتی بادیم بالاس هاشیموتو هستم دیگه نه ؟

آره هاشیموتو دارید. مال من کم کار شد. ولی مال شما پرکار شده. پرکاری خفیف دارید البته اگه t3 و t4 نرماله.

2790
2778
2791
2779
2792