2777
2789
بله نرماله الان باید چیکار کنم تا ابد قرص ؟😭

من فقط دو تا توصیه می تونم بهت بکنم. آزمایشگاه معتبر و دکتر خوب. راستش فکر نمی کنم از الان بشه گفت قطعا چه اتفاقی در آینده می افته. عمومی و داخلی نرو حتما برو غدد. ان شاء الله اصلا خودش نرمال بشه.

من فقط دو تا توصیه می تونم بهت بکنم. آزمایشگاه معتبر و دکتر خوب. راستش فکر نمی کنم از الان بشه گفت ق ...

ایشالا ولی شما چقدر دل گنده ای داری نام کاربریتو این بیماری زدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا ولی شما چقدر دل گنده ای داری نام کاربریتو این بیماری زدی 

اصلا سیم کارت رو خریدم عضو شم ببینم بقیه با کم کاری هاشیموتو چی کار می کنند، چه دارویی می خورند، دکترشون مکمل می نویسه یا نه😂

کلی تاپیک داشتم حذف کردم.

از اسمش نترس. اسم یه دکتر ژاپنیه که اولین بار پیداش کرده.

اصلا سیم کارت رو خریدم عضو شم ببینم بقیه با کم کاری هاشیموتو چی کار می کنند، چه دارویی می خورند، دکت ...

میدونم ولی یه ساعتیه فهمیدم حال روحیم افتضاحهه گریه هامو کردم 😔 شما انتی Tpo اصلا پایین نیومده ؟ همچنان قرص میخوری؟

میدونم ولی یه ساعتیه فهمیدم حال روحیم افتضاحهه گریه هامو کردم 😔 شما انتی Tpo اصلا پایین نیومده ؟ هم ...

آنتی بادی رو یه بار چک می کنند ببینند خودایمنی هست یا نه توی هر آزمایش نمی نویسند. برای همین نمی دونم پایین اومده یا نه.

تیرویید من دیگه از بین رفته نمی تونه هورمون کافی تولید کنه.

شما به این چیزها فکر نکن. تیروییدت داره درست کار می کنه هنوز. طب سنتی و تغذیه شاید بتونند آنتی بادی رو پایین بیارن. باز هم سوال کن من خودم هنوز امتحان نکردم.