2789
منم همین وضعیت و دارم ۹کیلو باید کم کنم دخترمم ۱سال و ۵ماهشه شیرخودمو میخوره تا رژیم میگیرم شیرم کم ...

دقیقا پسر منم 1سال و 5ماهشه اصلا نمیشه تو شیردهی رژیم گرفت . من ریزه خواری هم خیلی دارم . چندروزه دارم تلاش میکنم حداقل ریزه خواری نکنم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی گلی:)

خواهش میکنم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من باید 10کیلو کم کنم موندم چجوری کم کنم . بچه هم شیر میدم همش ضعف دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم

اگه مجبور نیستی کم نکن خبب

یا اقلا الان،بزار بچتو از شیر بگیری بعد

یوقت خدایی نکرده زبونم لال هم خودت یچیزیت میشه هم بچه

دقیقا پسر منم 1سال و 5ماهشه اصلا نمیشه تو شیردهی رژیم گرفت . من ریزه خواری هم خیلی دارم . چندروزه دا ...

من ریزه خواری ندارم ولی یهو میلم به شیرینی میکشه خیلی ها 

بعد شیرمم همینطوریش کم هس بعضی وقتا سینه هام میسوزه شیر میخوره

با خودم میگم یک سال و ۹یا۱۰ماهگی از شیر بگیرمش 

نمیدونم موندم 

ماه دیگه واکسن۱سال و نیمیشه 

منم همین وضعیت و دارم ۹کیلو باید کم کنم دخترمم ۱سال و ۵ماهشه شیرخودمو میخوره تا رژیم میگیرم شیرم کم ...

ببین خب الان اگه اجباره سعی کن رژیم نگیری ورزشنو بیشتر کنی رژیمم خیلی کمممم

ولی اگه میتونی بزار بعد گرفتن بچه ات از شیر

ببین خب الان اگه اجباره سعی کن رژیم نگیری ورزشنو بیشتر کنی رژیمم خیلی کمممم ولی اگه میتونی بزار بعد ...

همینجوری کم میخورم کلا حساب کردم روزی بین ۱۴۰۰ت۱۷۰۰کالری مصرف میکنم ولی ورزش گاهی انجام میدم گاهی نه نمیرسم واقعا

اگه مجبور نیستی کم نکن خبب یا اقلا الان،بزار بچتو از شیر بگیری بعد یوقت خدایی نکرده زبونم لال هم خ ...

همه میگن خوبه ولی از نظر خودم باید کم کنم . خیلی هم رفته رو اعصابم وزنم . آخه قدم 158 وزنم 67 قد و وزنم با هم نمیخونه