2777
2789
عنوان

نامزد بد دهن

482 بازدید | 36 پست

سلام دوستان لطفا بهم کمک کنید شوهرم بد دهن خودم انتخابش کردم یه ساله عقدیم خیلی دوستم داره هرکاری میگم می‌کنه اما گاهی بد دهن

بعد دستشم خالیه 

نمیدونم چیکار کنم الان هم داشتیم میرفتیم املاکی گفتم چرا شلوار راحتی پوشیدی با دمپایی زشته سراون بحثمون شد اونم فحش های بد داد و با سرعت خیلی بد رفتیم لباسشو عوض کرد اومد طوری که داشتم سکته میکردم عصبانی میشه اینطور میشه الانم رفته خبری ازش نیست 3ساعته یکیتون بگه من چیکارکنم بابا هم نداریم جفتمون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا نمیتونم آدم بد دهن رو تحمل کنم چون واقعا چندشن ببخشید که اینو میگم

ولی باید قبل از ازدواج به اینا فکر میکردی اینو بدون هدا کسایی رو که فحش میدن دوست نداره 

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
چیکار کنم از طرفی کارای خوب هم میکنه زیاد

مثل اینه که بگی یه آدمی خیلی کارهای خیر میکنه اما نماز و روزه نمیگیره ...اصلا باورم نمیشه چرا انقدر بد دهنی توی کشور زیاد شده هر جا میری پر فحش بده

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
اخه از کجا میفهمیدم اینطور 

با معاشرت بیشتر

با معاشرت بیشتر

اونقدری که ما معاشرت داشتیم هیچکی نداشت اما اصلا این شکلی نبود میدونم انتخابم اشتباه بود اما حالا باهاش چیکار کنم قهر کنم به بزرگترش بگم چیکار کنم که بشه مثل همون اولا 

عزیزم هنوز عروسی نکردی پس یه فرصت مجدد داری سعی کن با ارامش و منطقی باهاش حرف بزنی خیلی اروم و با محبت ،اگر تونستی درستش کنی یا حداقل کمتر کنی مشکلش رو که هیچ وگرنه بهش بگو باهات بیاد مشاوره تا مشکلش حل نشده باهاش زیر یک سقف نرو ،این تو تربیت فرزندتون در آینده خیلی مشکل بزرگی میشه ها

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
گفتنش ساده است بخدا اما زندگیم خیلی سخته

درکت میکنم عزیزم

یه چند سال که بگذره دیگه اصلا از فحش داداش ناراحت نمیشی چون به اخلاقش عادت میکنی 

حتی ممکنه خودت هم مثل اون بشی 

شاید هم بتونی اون رو مثل خودت بکنی اما ترک عادت بد دهنی سخته

عزیزم هنوز عروسی نکردی پس یه فرصت مجدد داری سعی کن با ارامش و منطقی باهاش حرف بزنی خیلی اروم و با مح ...

اره میدونم بارها بخاطر من چیزی نگفته ولی این سری یدفعه شد میدونی خودمم خیلی گیر دادم که چرا اینو پوشیدی اما اونم زیاد از حد بد برخورد کرد از برادرشوهرم حساب میبره به نظرت با اون صحبت کنم چون من یکسال نزاشتم کسی بفهمه که خودم حلش کنم اینم بگم فشار روش زیاده اما دلیل نمیشه بخواد اینطور حرف بزنه الان فقط دلم میخواد بمیرم چون نمیتونم طلاق بگیرم 

درکت میکنم عزیزم یه چند سال که بگذره دیگه اصلا از فحش داداش ناراحت نمیشی چون به اخلاقش عادت میکنی&n ...

البته میدونی دیدم تو خونه چندباری به مامانشم کفته پیش من خودشم دوست نداره اینطور باشه وقتی اعصابش خورده اینطور میشه منم مثل سگ پشیمونم از طرفی حرف طلاقم نمیشه زد دوستشم دارم الان چیکارکنم

همیشه خودش معذرت میخواهی میکنی اما میخوام این سری بیشتراز یه معذرت خواهی باشه بفهمه که همه چی با یه ببخشید حل نمیشه

اره میدونم بارها بخاطر من چیزی نگفته ولی این سری یدفعه شد میدونی خودمم خیلی گیر دادم که چرا اینو پوش ...

نه به طلاق فعلا اصلا فکر نکن  بنظرم با زبون نرم و محبت میتونی درستش کنی ،یکم هندونه زیر بغلش بذار ، وقتایی که آرومه و دونفری دارید باهم خوش میگذرونید حالت درد و دل طدر باهاش حرف بزن  ببین مسکل عمده ی زوج ها اینه که بلد نیستن باهم حرف بزنن ،خیلی از مشکلات زندگی مشترک رو با حرف زدن میشه به راحتی حل کرد ،فعلا به برادرشوهرت نگو ،این حس خوبی برای یه مرد نیست که زنش شکایتش رو پیش کسی بکنه متوجه میشی چی میگم؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم