2777
2789
عنوان

نامزد بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 36 پست
نه به طلاق فعلا اصلا فکر نکن  بنظرم با زبون نرم و محبت میتونی درستش کنی ،یکم هندونه زیر بغلش بذ ...

همیشه میگه داداشم گفته به زنت بد دهنی نکنی چون بیاد به من بگه من میدونم باتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به طلاق فعلا اصلا فکر نکن  بنظرم با زبون نرم و محبت میتونی درستش کنی ،یکم هندونه زیر بغلش بذ ...

دقیقا من همه چی با صحبت حل میکنم اما دیگه خسته شدم اینم بگم خداییش من عصبانیش کردم اما من فش ندادم که بخواد فش بده اولاش از بیشور اینا بود اما بعدا الان شده نمیدونم پارت میکنمو از این حرفا

اره میدونم بارها بخاطر من چیزی نگفته ولی این سری یدفعه شد میدونی خودمم خیلی گیر دادم که چرا اینو پوش ...

توی زندگی که بیاد فشار روش بیشتر میشه بچه دار هم بشی بچتم یاد میگیره فکر اساسی باید کرد

همیشه میگه داداشم گفته به زنت بد دهنی نکنی چون بیاد به من بگه من میدونم باتو

خب این نقطه ضعفشو داره میگه خودش ولی شما نبابد دست روش بذاری که

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دقیقا من همه چی با صحبت حل میکنم اما دیگه خسته شدم اینم بگم خداییش من عصبانیش کردم اما من فش ندادم ک ...

یکم باهاش سر‌سنگین بشو ،قهر نکن ولی سر سنگین باهاش رفتار کن بعد که اومد دلحویی کرد باهاش دقیق از اون چیزی که تو ذهنت میگذره حرف بزن ،بگو من توقع دارم تا قبل از عروسی این مشکل رو برطرف کرده باشی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
پول نداریم اخه خواهر یبارم رفتم گفت موقعی که ارومه بگو بدت میاد از این رفتار

ب توجه به تجربه خودم میگم هر چی بگی اون میگه چشم و دیگه تکرار نمیکنم

ولی وقتی عصبی بشه یا استرس داشته باشه میشه همون آدم بد دهن چون تبدیل به عادت شده

شاید ده دقیقه بعد دوباره معذرت خواهی کنه ولی ترک کردنش سخته

یکم باهاش سر‌سنگین بشو ،قهر نکن ولی سر سنگین باهاش رفتار کن بعد که اومد دلحویی کرد باهاش دقیق از اون ...

بخدا انقدر گفتم حد نداره خودمم خسته شدم از حرفای تکراری این اولین بارش بود دقیق به خود من گفت من نمیخوام بیشتر از این روش باز شه از طرفی الان نمیخوام مامانمم بفهمه انقدر غصه بخوره