2777
2789
عنوان

با کلاس بودن اینه نه اون

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 25 پست
فدات 💙 

به نظرم کشور ما تو فرهنگ سازی یکم دیر عمل کرده باید جا بیوفته ،مثلا همین تاپیک شما، یا تو مدارس و مهد میتونن اخلاقیات رو با نمایش یاد بچه ها بدن .انیمیشن و فیلم با محتوا بسازن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم تو رستوران هم تو عروسی اگه غذام بمونه میریزم تو ظرف یه بار مصرف .

چون میدونم که میخوان بریزن دور و واقعا حیفم میاد .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اگه نبری یا دست نخورده بزاری میان بر میدارن میریزن ته یه قابلمه سوپ درست میکنن  فردا به ملت سوپ ...

موافقم حتی یکی می گفت تو بعضی مجالس عروسی غذاهای اضافه جمع می کنن و دوباره میدن ب خورد ملت یا دوباره میدن میزبان 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
آره !🤔

نوشتم عزیزم 💙 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

کار به اسراف و اینا ندارم ،دیگه اینقدر رستورانا از حجم غذا کم میزارن و اونقدر گرونی هست بریم رستوران آخرش اونقدر تو بشقابامون میگردیم خدایی نکرده یه دونه برنج یه تکه کوچولو گوجه نمونده باشه 😃

کار به اسراف و اینا ندارم ،دیگه اینقدر رستورانا از حجم غذا کم میزارن و اونقدر گرونی هست بریم رستوران ...

آره جدیدا حجم غذاهاشون کم شده 

درست میگی معنای دیگه ای میده ببخشید

عزیزم خدا ببخشه چرا این حرفو می زنی شما ک حرف بدی نزدین، سوال پرسیدین 💙