2777
2789
عنوان

سردی همسر

441 بازدید | 31 پست

همسرم بعد چهار سال دوندگی بهم رسید بهد هفت ماه که از عقدمون گذشت و رابطم داشتیم یهو سر مسئله الکی میگه بیا طلاق توافقی بگیریم منظورش چیه اصلا درکش نمیکنم مشاورم رفتیم مشاور میکه به بلوغ عاطفی نرسیده 

😑خدا شفاش بده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید یکم خسته شده از زندگی متاهلی من گاهی اینطوری میشم منم عقدم و هیچ اختلافی بین من و همسرم نیست هیچ اختلافی حتی کوچیک البته اون خستگی من با یکی دوروز تو خودم بودن درست میشه ببین چرا اینجوری میگه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شاید یکم خسته شده از زندگی متاهلی من گاهی اینطوری میشم منم عقدم و هیچ اختلافی بین من و همسرم نیست هی ...

تازه هم من اونو خیلی دوست دارم هم اون منو و واقعا واقعا همه کاری برام کرده خیلی آقایی کرده در حقم اما من خودش و زندگیمونو دوست دارم وقتی خسته میشم یکم میرم تو خودم بعد یک روز حالم خوب میشه دوباره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شاید یکم خسته شده از زندگی متاهلی من گاهی اینطوری میشم منم عقدم و هیچ اختلافی بین من و همسرم نیست هی ...

والا یه ماهه نیست شده من یه دختری بودم مغرور کل پسرای شهرمون ارزوشون بود من باهاشون ازدواج کنمو اینو انتخاب کردم اینم شانسه منه اکه میخوای کل جریانو بخونی ممنون میشم تاپیک طلاق رو که گذاشتم صفحه دوم قضیه رو توضیح دادم بخونی نظرتو بگی

اکثر مردها همینن

والا یه ماهه نیست شده من یه دختری بودم مغرور کل پسرای شهرمون ارزوشون بود من باهاشون ازدواج کنمو اینو انتخاب کردم اینم شانسه منه اکه میخوای کل جریانو بخونی ممنون میشم تاپیک طلاق رو که گذاشتم صفحه دوم قضیه رو توضیح دادم بخونی نظرتو بگی

تازه هم من اونو خیلی دوست دارم هم اون منو و واقعا واقعا همه کاری برام کرده خیلی آقایی کرده در حقم ام ...

مال منم خیلی خوب بود خیلی دوسم داشت یه روز بی من نمیتونست الان اما