2777
2789
عنوان

سردی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 31 پست

والا یه ماهه نیست شده من یه دختری بودم مغرور کل پسرای شهرمون ارزوشون بود من باهاشون ازدواج کنمو اینو انتخاب کردم اینم شانسه منه اکه میخوای کل جریانو بخونی ممنون میشم تاپیک طلاق رو که گذاشتم صفحه دوم قضیه رو توضیح دادم بخونی نظرتو بگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا یه ماهه نیست شده من یه دختری بودم مغرور کل پسرای شهرمون ارزوشون بود من باهاشون ازدواج کنمو اینو ...

نه واسه من به ماه نمی‌کشه فوقش اگه خسته شم از متاهل بودن یکی دوساعت خسته میشم باز حالم خوب میشه آخه متاهل بودن هم کلی مسولیت داره دیگه واسه خودت نیستی باید خودتو واسه یکی دیگه هم وقف کنی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حتما از مشاوره درخواست کمک کنید...ولی من چون تجربشو داشتم میگم ..طلسم هم بی تاثیر نیست تو روابط ...

ربتم مشاور گفت کلا یه ادم بی ارادس و به بلوغ فکری عاطفی  نرسیده به بار فقط باهام اومد مشاور اونم در اومدیم قرار بود دفعه بعد اون تنهایی بره گفت دیگه نمیرم حرفاش چرته ودر مادرم بهترین مشاورمن والا یه ماهه نیست شده من یه دختری بودم مغرور کل پسرای شهرمون ارزوشون بود من باهاشون ازدواج کنمو اینو انتخاب کردم اینم شانسه منه اکه میخوای کل جریانو بخونی ممنون میشم تاپیک طلاق رو که گذاشتم صفحه دوم قضیه رو توضیح دادم بخونی نظرتو بگی

ربتم مشاور گفت کلا یه ادم بی ارادس و به بلوغ فکری عاطفی  نرسیده به بار فقط باهام اومد مشا ...

به نظرم کلا خانواده اش باعث تفرقه بینتون ان اون پسره شوهرت هم دهن بین و دو رو نمیدونه چیکار بکنه 

والا یه ماهه نیست شده من یه دختری بودم مغرور کل پسرای شهرمون ارزوشون بود من باهاشون ازدواج کنمو اینو ...

خودندم تاپیک طلاق رو.درکتون میکنم باتوجه ب سختی هایی که کشیدی آرانش روح و روانتو نابود کردند مراقب خودت باش اگر برات ممکنه تنهایی برو مشاوره

خودندم تاپیک طلاق رو.درکتون میکنم باتوجه ب سختی هایی که کشیدی آرانش روح و روانتو نابود کردند مراقب خ ...

رفتم بیچاره مشاورم گفت این درست نمیشه من از حرفاش فهمیدم به نظر تو منظورشون چیه من چیکار کنم

فقط خودتت تلاش بکنی برای رابطه ت ارزش نداره 

به مظرت منظورسون چیه من چیکار میتونم بکنم میخواستم برم خونشون وای سر طلاهامم اونجوری کردن نمیخوام برم غرورمو بشکنم به اندازه شکستن

تاپیک قبلیتون رو خوندم

متاسفم این اتفاق افتاده براتون

دو تا کار بکنید اولا تحت نظر مشاور و روانشناس باشید حتما که بتونید تو این روزای سخت دووم بیارید

بعد اینکه با یک وکیل خوب هم مشورت کنید ببینید چه کار باید بکنید الان و در صورت اقدامات بعدی اونها 

و اینکه خودتون فعلا هیچ اقدامی نکنید اگر درخواست طلاق دادن حق و حقوقتون رو کامل بگیرید.

رفتم بیچاره مشاورم گفت این درست نمیشه من از حرفاش فهمیدم به نظر تو منظورشون چیه من چیکار کنم

دیگه منظورش این بوده خودشو نشون داده تو عقد تصمیم نهایی باخودته ولی غصه نخور به آینده خوش بین باش

منم کلی خواستگار داشتم ...شانسم شد این 

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم