2777
2789

من دو سال پنیک داشتم کسایی ک درگیرشن میدونن چقدر عذاب اوره در حال تحقیق برای درمانش بودم ک همه روانپزشک و داروهای ارامبخش پیشنهاد دادن منم میترسیدم وابسته شم ک یکی گفت انرژی درمانی کن 

و نمیدونم تلقین بود یا چی ولی من دو هفته اس الان که پنیک نشدم و حالم خوبه خداروشکر 

انرژی درمانی با دعا برای بیماری هایی مثل این سبک ک ب اعصاب و روان مربوطه خوبه تاپیک زدم که اگر کسی از این مدل مشکلات داره کمکی باشه 

من که هر روز دعا میکنم ب جون کسی که بهم گفت 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چجوریه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=324635580]چجوریه[/QU

من دراز کشیدم چشمامو بستم کسی ک انجام داد گفت نیت کن و ۱۴ صلوات بفرست بعد دیگ حدود ۵ دقیقا دستش رو نزدیک سر و صورتم نگه میداشت و یه دعایی خوند ( پزشک بودنا فکرتون سمت دعا نویس نره داخل مطب انجام شد ) 

اینطور جاها عزیزم خطرناکن نرید چند بار مستند پخش کردن براش

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
[QUOTE=324635580]چجوریه[/QU من دراز کشیدم چشمامو بستم کسی ک انجام داد گفت نیت کن و ۱۴ صلوات بفرست ب ...

چه جالب چه پزشکیه؟میگم ینی کجاباید رفت اینکار انجام داد

برا استرس هم کاربرد داره؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چه جالب چه پزشکیه؟میگم ینی کجاباید رفت اینکار انجام داد برا استرس هم کاربرد داره؟

انرژی درمانی تو گوگل سرچ کنین ایشون پزشک عمومی بودن ک طب سنتی هم گدرونده بودن منتها خیلی جاها باید باشه 

اینطور جاها عزیزم خطرناکن نرید چند بار مستند پخش کردن براش

نه عزیزم انرژی درمانی با چند روش مختلف ک یکیش دعا هست انجام میشه و رایج هست سرچ کنین گوگل اصلا عجیب نی.. زیاد هست 

نه عزیزم انرژی درمانی با چند روش مختلف ک یکیش دعا هست انجام میشه و رایج هست سرچ کنین گوگل اصلا عجیب ...

دقیقا با دعاها گفتن

ندیدید مگه؟ 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
میشه آدرس دکتر رو بدی خیلی احتیاج دارم

پزشکی ک برای من انجام دادن از فامیل ها هستن ک حیطه کارشون این نیست و فقط برای خانواده انجام میده منتها زیاده دنبالش باشین سرچ کنین انرژی درمانی هست قطعا پیدا میکنین 

سلام دوستان 

منم دو سال پیش یک خانم تو تهران  تراپی و انرژی درمانی انجام داد کارش عالی بود مشکلم تقریبا لاینحل بود ولی دو سه ماهه حل شد انگار معجزه شد بعد من دختر داییم هم برای ازدواجش انجام داد اونم نتیجه گرفت حدود هفت ،هشت ماه بعد انرژی درمانی ازدواج کرد و الان هم با شوهرش مهاجرت کرده کانادا 

شمارشو میذارم اگه نیاز به تراپی و انرژی درمانی دارید این خانم کارش حرف نداره محاله نتیجه نگیرید دستش خیلی سبکه  09362055754

سلام دوستان  منم دو سال پیش یک خانم تو تهران  تراپی و انرژی درمانی انجام داد کارش عالی بو ...

سلام دوستان
من امروز در نی نی سایت عضو شدم فقط بخاطر معرفی خانم مایا
من چند سال پیش با وجود یک فرزند پسر از همسرم متارکه کردم و تمام حق و حقوقم رو بخشیدم تا تونستم حضانت پسرم رو بگیرم  .یک سال و نیم پیش از طریق نی نی سایت و تعریف هایی که ازشون کرده بودن با ایشون آشنا شدم خیلی حال روحی بدی داشتم و ازشون کمک خواستم چون با وجود بچه حتی یک خاستگار هم نداشتم و هر بار که پسرم رو برای ملاقات با پدرش می‌بردم همسر سابقم لبخند میزد و می‌گفت هنوز نتونستی شوهر کنی
خلاصه با راهنمایی خانم مایا و شمع تراپی و فرکانس درمانی که برام انجام دادن و کدها و کارهایی که بهم گفتن انجام بدم خدا شاهده بعد از ۱۳ ماه تونستم با یک پسر مجرد که دو سال از من کوچکتره ازدواج کنم و مهمترین قسمت ازدواجم اینه که همسرم فقط یک خواهر داره که ایشونم قبلا تو دوران عقد متارکه کردن و وقتی این آقا از من خوششون اومد خانوادش بدون کوچکترین مخالفتی پا پیش گذاشتن و گفتن چون دختر خودمون خیلی تو زندگی زناشویی سختی کشیده ما درکت میکنیم و مطمئنیم که هیچ کس بی دلیل نمیخواد زندگیش از هم بپاشه و به این ماه مبارک قسم چنان مراسمی برای من گرفتن که حتی خانوادم باورشون نمیشد بدون در نظر گرفتن متارکه ی من و وجود فرزندم برام سنگ تموم گذاشتن و حتی بار اول که پا گشام کردن و تمام فامیل درجه یک همسرم بودن من روم نشد پسرم رو ببرم و اون روز پسرمو پیش پدرش گذاشتم تا وارد شدم پدرشوهرم گفت نوه ی من کجاست ؟ چرا نیاوردی و من آروم بهشون گفتم فکر کردم تو این جمع درست نباشه بیارمش پدر شوهرم گفت پسر تو تنها نوه ی منه چرا جاش تو جمع مانیست و من و همسرم رو مجبور کرد بریم و بیاریمش و تو این چند ماه به قدری به بچه ی من میرسن و مرتب براش هدیه میگیرن که اصلا انگار نه انگار هیچ نسبتی باهاشون نداره
الان که دارم این ها رو مینویسم دستام میلرزه و از خوشحالی اشکام بند نمیاد خدا این خانم رو سر راه من قرار داد و تا عمر دارم دعاگوشون هستم
الهی هر کی مشکل داره حاجت روا بشه
یاحق