2777
2789
عنوان

حالم از این زن بهم میخوره

3923 بازدید | 148 پست

مادرشوهرمنو خاله شوهرم می‌خواستن شوهرمو دختر خاله رو باهم وصلت بدن شوهر من اونا سالا گفته بوده نمیخوام ب مادرش و تموم شده بود 

تا اینکه این دخترخاله طلاق گرفته الان 

امروز تولد شوهرمه دیشب با همسرم نشسته بودیم و فیلم می‌دیدیم دراز کشیده بودم رو پاش پیام اومد براش  شوهرم گفت x(دخترخاله )پیام داده گفتم چی نوشته گفت نخوندم (درصورتی ک خوند و خواست منم درجریان بزاره ک مطلع باشم ) گف تولدمو تبریک گفته شوهرمم نوشت ممنونم 

پیامش تقریبا اینجوری بود :سلام محمدجان تولدت پیشاپیش مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی 

منم ب شوهرم گفتم بنظرم هیچ لزومی نداشت پیام بده اونم گفت ولش بابا 

گفتم همیشه پیام میده 

گفت سحر چی میگی حالا تولدم ی غلطی کرده ی چی گفته 

از شوهرم مطمئنم (از چشام بیشتر بهش اطمینان دارم سرش بره نگاه کسی نمیکنه اهل زندگیه،  مردِ واقعا )ولی بدم میاد اون پیام بده زنگ بزنه ،محمدجان یعنی چی آخه ( تو خانواده مادریش همه همو ب اسم صدا میزنن چون همسنن ) 

چرا اینقدر حرصم گرفته همیشه رو خودم کنترل دارم ولی الان واقعا عصبی ام 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اح اح عجب زنای بیشوری هستن ها من اصلا نمدونم پسر خالم کجا زندگی میکنه اون تتریخ تولد شوهرتم میدون بی ...

همونو بگو بخدا نمیدونم کی بدنیا اومدن این پیشاپیش هم تبریک میگه

پیشنهاد میکنم حساس نباش وقتی اینقدر از همسرت مطمئن هستی اما اگه دیدی پیامهاش تکرار شد بی تعارف مسدو ...

حساسم رو شوهرم خیلی دوستش دارم ، اصلا دوست داشتم دیشب جواب میداد ب تو چ ، اگه پیام بده تکرار کنه ب شوهرم میگم بهش بگه پیام نده