2777
2789
عنوان

حالم از این زن بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 148 پست
ن اقا سختش نکن  اگه خوشش میومد خیلی بدتر میتونست پیام بده  اما هیل شیک و رسمی حرف زده&nb ...

این بار کاریش ندارم ولی سریع بعد پیام بده میگم شوهرم یجوری بگه پیام نده .... اونهمه دختر خاله پیام ندادن این ی نفر فقط داده

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
این بار کاریش ندارم ولی سریع بعد پیام بده میگم شوهرم یجوری بگه پیام نده .... اونهمه دختر خاله پیام ن ...

اگه چیزی گفت برخورد کن 

ولی وقت انقدر شوهرت خوبه خودت اذیت نکن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کار خوبی کرذی. اگه دفعه دیگه تکرار کرذ به مادرشوهرت مودبانه بگو. یا همسرتو قانع کن بلاکش کنه. یا ...

شوهرم بلاک نمیکنه ، ولی میدونم بهش بگم بی رودربایستی میگه دیگه پیام نده متاهلم خوب نیست

اگه چیزی گفت برخورد کن  ولی وقت انقدر شوهرت خوبه خودت اذیت نکن

مرسی فدات ، میگم هیچوقت اینجوری اعصابمو ی نفر خورد نکرده بود

شخصیتم اینجوری نیست کاش میتونستم 

منم از این کارا نمی کنم ولی خوب گاهی لازمه بهتر از دعوا و استرس هست 

نه فکر شما مشغول میشه نه شوهرت رو حساس می کنی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
میدونم شوهرته دوسش دادی ولی اصلا ب هیچکی اعتماد نکن مردا هرچهقدر امازاده باشن بازشم بیشورن اصلا دایم ...

حواسم هست دم اینم میچینم ، چون حرف مادرشم زور داشت بهم ک به مادرشوهرم گفته کاش اونموقع بیشتر رو ازدواج بچه ها پافشاری میکردیم ، مادرشوهرم گفته این چ حرفیه محمد زندگی خودشو داره خوشبخته با سحرو.....

منم از این کارا نمی کنم ولی خوب گاهی لازمه بهتر از دعوا و استرس هست  نه فکر شما مشغول میشه نه ...

به شوهرم اصلا بروز ندادم ، منتظرم ببینمش چندوقت بعد عروسی داریم تا اونموقع فکر میکنم با شخصیت خودم قهوه ای کنمش

من همیشه به شوهرم‌میگم .خودتو جای من بزار . به شوهرت بگو اگه پسر خاله ی منوبود واین پیامومی داد واک ...

اونم گفت ی غلطی کرده گفته و کار طرفو توجیح نکرد  ، شوهرم سرد نوشت ممنون در جوابش ...دوباره پیام بده جدی میگم شوهرم بگه دیگه لطفا پیام نده متاهلم خوبیت نداره

به نظرم سخت نگیر.. اگه بخاد چیزی بشه شما بخای نخای میشه... پس بی خیال باش

چیزی نمیشه میدونم ، ولی بدم میاد کسی جر من از شوهرم خوشش بیاد ، میدونم بچگونه ب گوش میاد ولی دست خودم نیست من خیلی دوستش دارم اونم منو زندگیمونو بچه هامونو