2777
2789

شوهرم هفته ی پیش رفت با پسر داییاش بیرون و بعدا رفتن یه مسیری رو پیادروی. .دیشب تاریکه میگه بریم دور بزنیم بچه هارو بزار پیش مامانت منم دخترم مریض شده بود حال نداشت ۵ سالشه گفتم ک دخترم مریضه دلم نمیاد ولش کنم امروز صبح رفت تا شب اومد با فامیلاش بیرون.اومده من ناراحت شدم راستش میگه گفتم بریم بیرون شما نیومدین ک چیکار میکردم بچمو تنها میزاشتم میرفتم تو ماشینم میبردمش حالش بد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با شوهرت بوده خانم گل خب بچه را میذاشتی پیش مامانت میرفتی و زود برمیگشتید

بچم تب داشت میگفت شب همونجا بخوابن خوب من دلم نمیومد ول کنم دخترمو مامانم زیاد تو دارو دادن هم حساس نیست

مگه بچه برا دوتاتون نیس؟  یعنی نگرانی بچه فقط برا تویه? پدرش هیچی؟

اخه گفت ک بریم بهش گفتم دخترمون مریضه و امشبو بیخیال اونم قبول گرد بعد فرداییش راه افتاد رفت بیرون تا شب اومد چقدر راحت میتونن بیرون برن 

مگه بچه برا دوتاتون نیس؟  یعنی نگرانی بچه فقط برا تویه? پدرش هیچی؟

کلن دلم گرفت  اون یکی دخترم امتحان داشت داشتم با اون کار می‌کردم از این ورم بچم مریض شده بود از این ک حس میکردم رفته بیرون برا خودش خیلی حس بدی بهم دست میداد

خب عزیزم بهتون گفته ک بیا بریم  شما نتونستی  اونم حتما دلش می‌خواست بره ...زیاد بزرگش نک ...

یعنی هر چی مرد دلش خواست همون بشه؟

نباید درک داشته باشه؟

یعنی بچه ی اون نیست که دلش بسوزه باید فقط فکر خوشی خودش باشه؟

یعنی زن و بچه ادم نیستند و باید تحت فرمان مرد باشن که کی چه دستوری میده بقیه اجرا کنن؟

همین شماها مردها را اینقدر پرو و وقیح میکنید

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
کلن دلم گرفت  اون یکی دخترم امتحان داشت داشتم با اون کار می‌کردم از این ورم بچم مریض شده بود از ...

حق داری 

مردها فقط به فکر خودشون هستند و درک ندارن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
یعنی هر چی مرد دلش خواست همون بشه؟ نباید درک داشته باشه؟ یعنی بچه ی اون نیست که دلش بسوزه باید فقط ...

خیلی  دلم گرفت ک من دلم سوخته نرفتم اونوقت این پاشده رفته تا غروب اینقد حس بدی گرفتم خیلی سعی کردم خودمو کنترل کنم پیش بچه ها رفتن براشون کباب درست کردم حالمو خودم خوب کردم ولی باز اومده میگه تو اعصاب منو خورد کردی اگه بدونی من با چه انرژی اومدم خونه منم گفتم بایدم میومدی آخه کله دنیارو دور زدی دیگه